Ideges napjainkra: a legjobb stressz elleni teák

Ideges napjainkra: a legjobb stressz elleni teák

Mi is lehetne jobb egy illatos teánál, hogy megnyugodjon egy nehéz és ideges nap után? Igen, már egy csésze ebből az italból is stresszoldó hatású! Kiválasztottuk a legjobb tearecepteket, amelyekkel leküzdhető a szorongás, megnyugtatható az ember, és helyreállítható a belső egyensúly.

Ugyanakkor erősíti az immunitást, felkészíti a szervezetet a kihívásokra.

Az aromás gyógynövényeket külön is lehet főzni, vagy zöld vagy fekete tea ízesítőjeként használni. A mentol a borsmentában segít megnyugtatni, oldani a feszültséget és csillapítani a fájdalmat, beleértve a mentális fájdalmat is.

A túlzott teafogyasztás férfiaknál potenciális problémákat okozhat, nőknél pedig nőgyógyászati szempontból negatív hatással bír.

Nézze meg a legjobb stressz elleni teákat:

Citromfű tea

Kép: valverbe

Ez a tea a borsmentához hasonlóan hat, ez is enyhíti az ingerlékenységet, a fáradtságot, és segít az álmatlanság és az apátia leküzdésében. Ennek az italnak az elkészítése nagyon egyszerű – adjunk néhány citromfűlevelet egy kanna zöld vagy fekete teához. Ne feledje, hogy ennek a nyugtató italnak a túlzott fogyasztása veszélyes – ugyanis vérnyomásesést okozhat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!