Jang Föld Ló hónap: Izgalmas változások és kapcsolatfejlesztés lehetősége

Az idei Ló hónap sok izgalmas és átütő változást hozhat az életünkbe. A Jang Föld Ló hónap lehetőséget ad arra, hogy felismerjük az elakadásainkat és szembenézzünk a problémáinkkal. Ez az időszak a kapcsolatokra is hatással lesz, és lehetőséget ad arra, hogy minőségi javításokat hozzunk a szeretteinkkel való kapcsolatban. A Ló jegy intenzív és tüzes energiája lassul a Föld elem hatására, így lesznek napok, amikor csak nyugalmat és pihenést szeretnénk. A Ló hónapban feléledhet a kreativitásunk és lehetőségünk lesz új dolgok felfedezésére. Fontos azonban, hogy tartsuk meg a mértéket és figyeljünk az egyensúlyra az életünkben.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

Elgondolkodtató üzenetekkel érkezett az idei Ló hónap: sokunk élete nagyon megváltozik a következő napokban. A Jang Föld Ló hónap hatással lehet a hosszabb távú céljainkra azáltal, hogy felnyitja a szemünket. Látjuk és érezzük majd az elakadásainkat, tisztában leszünk azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk valójában, különösen akkor, ha ez az állapot nem jó nekünk. Nem lesz rá lehetőségünk, hogy csak úgy, mint máskor, a szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Szembesülni fogunk velük, ha tetszik, ha nem, és a változást kikényszeríti belőlünk az élet. Természetesen ne számítson mindenki hatalmas drámára, egész apró, mindennapi dolgainkban is megjelenhet ez, mint például egy rossz szokás vagy a mozgáshiány.

A kapcsolatok terén is érezhetjük a Ló hónap hatásait. Ez már csak azért is így lesz, mert a Ló jegy a kínai asztrológiában a Románc virág állatok közé tartozik, amelyek a kapcsolódásokra hatnak. Régóta elhúzódó probléma esetén fokozatosan erősödik a Ló jegy hatása, és egyre inkább érezzük, hogy foglalkoznunk kell végre a gondjainkkal, és mindenképp tennünk kell a méltatlan vagy idejétmúlt helyzet ellen. Jobban járunk, ha tudatosítjuk a problémát, nem mismásolunk, hanem mihamarabb a megoldásra fókuszálunk. Előfordulhat, hogy nem találjuk meg azonnal a probléma gyökerét, de nem szabad feladni – az Univerzum abba az irányba terelget majd minket, ami nekünk a legjobb.

Ez az időszak arról is szól, hogy felismerjük a saját korlátainkat, különbséget tudjunk tenni aközött, ami a mi hatáskörünkbe tartozik és ami rajtunk kívül áll. Ez utóbbitól pedig távolságot kell tartani, vagy ha elkapott az ár és át kell mennünk a tapasztaláson, akkor minimum tanulni belőle. Sokaknak a mértékletességet kell megtanulniuk. Van, aki a szerelemben és annak megélésében nem tudja fékezni magát, mert minden édes nedűt, minden mámorító szenvedélyt egyszerre akar behabzsolni, ha már végre hozzájutott a forrásához. Más viszont legalább ennyire bele tud feledkezni a munka és kötelesség világába, anélkül, hogy észrevenné, a szervezete nem bírja a felfokozott tempót.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!