Kos, Bika és Ikrek: Az igaz szerelem esélyei az állatövi jegyeknek

Az október 2-8-ig tartó héten három szerencsés állatövi jegynek különösen nagy esélye van arra, hogy rábukkanjanak az igaz szerelemre. A Kos, a Bika és az Ikrek jegyében születettek a pozitív energia és vonzó aura segítségével könnyebben építhetnek új kapcsolatokat. A Kos jegyűek feldolgozták a múltbéli sérüléseket és készen állnak egy újfajta szeretetre. A Bika jegyűek megtanulták megbecsülni önmagukat és nyitottak az új kapcsolatokra. Az Ikrek jegyűek pedig vonzóak és könnyen megtalálják a közös hangot másokkal. Az univerzum segít abban, hogy rábukkanjanak az igaz szerelemre és boldogsággal tölthessék az előttük álló időszakot. Bár a csillagjegy csak egy iránymutató, fontos nyitottak maradni a lehetőségek felé és elfogadni, hogy az igaz szerelem bárkivel megtörténhet.

Image from astralguru.net

A kép forrása: astralguru.net

Az október 2-8-ig tartó héten három szerencsés állatövi jegynek különösen nagy esélye van arra, hogy rábukkanjanak az igaz szerelemre. Ha a Kos, a Bika vagy az Ikrek jegyében születtél, akkor olvass tovább!

1. Kos (március 21 – április 19)

A Kos jegyűeknek mostanra sikerült feldolgozniuk a múltbéli sérüléseiket, és készen állnak egy újfajta szeretetre. Pozitív energiával teli és vonzó aurájuk segít abban, hogy új kapcsolatokat építsenek ki. Az elmúlt időszakban átélt tapasztalatok hozzájárultak ahhoz, hogy tudják, mit keresnek egy párkapcsolatban, és most könnyebben azonosítanak egy valóban kompatibilis partnerrel.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!