Te is a legsportosabb csillagjegyek között vagy?

Te is a legsportosabb csillagjegyek között vagy?

Sportosnak lenni nem azt jelenti, hogy mi  vagyunk a legsportosabb csillagjegy, de azt sem, hogy állandóan edzeni kell. De amikor sportosnak érezzük magunkat, akkor többet edzünk, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Ehhez nem kell profi sportolónak lenned, csak egy bizonyos életstílust kell követned. Bármelyik horoszkóp lehet sportos, hiszen ez egyénfüggő. Na de lássuk, hogy kik a leghajlamosabbak a sportos életvitel elérésére!

1. Kos (március 21 – április 19): A kos rendkívül sportos. Imád mozogni, edzeni, új dolgokat kipróbálni és folyamatos mozgásban lenni. Versenyszellemét sem lehet megkérdőjelezni, szeret túlteljesíteni és másokat is megelőzni. Számukra nem léteznek korlátok. Ha valaki azt mondja, hogy nem képesek valamire, akkor már csak azért is előtör bennük a bizonyítási vágy. Hogy teljesítményüket folyamatosan fokozzák táplálék kiegészítőkre van szükségük.  Lehet a kos a legsportosabb csillagjegy?

2. Oroszlán (július 23 – augusztus 22): Az oroszlánok energikusak és szeretik a figyelmet, ha bármiben sikerrel járnak. Különösen igaz ez a sporttevékenységükre. Az oroszlánok nagyon jó csapatjátékosok, és ha csapatban játszanak, akkor mindig a sikerre összpontosítanak. Sosem hagyják cserben csapattársaikat. Könnyen inspirálnak másokat a mozgásra, habár ők maguk egy-egy veszteség után nehezen találnak motivációt. Fontos számukra az erő és a lobbanékonyság.

 

3. Skorpió (október 23 – november 21): A skorpiók számára a sport mindig fókuszban van. Bármennyire is nehéznek tűnik számukra egy kihívás, mindig küzdenek, hogy leküzdjék azt. Nem riadnak meg az extrém sportoktól sem. Számukra az Everest megmászása is bakancslistás program. Szeretnek olyan dolgokat csinálni, amivel megrémítenek másokat, és addig feszegetik a határaikat, amíg csak tudják. Persze tisztában vannak azzal, hogy ők is csak emberek, és hallgatni kell a testükre. Fontosnak tartják az ízületeik megfelelő védelmét.

Szűz: lehet a legsportosabb csillagjegy?

4. Szűz (augusztus 23 – szeptember 22): A szüzek teste és elméje állandó összhangban áll egymással. Tudják, hogy mindkettő ápolása fontos a tökéletes egyensúly megtalálásában. Képesek mindent megtanulni és áttanulmányozni egy kiválasztott sportról, hogy abban a lehető legjobban és hatékonyabban teljesítsenek. Nem korlátozódnak a hagyományos edzésekre, ugyanúgy szeretnek sziklát mászni, mint úszni. Az étrendre nagy figyelmet fordítanak. Az egészség és a méregtelenítés számukra kulcsfontosságú.

5. Nyilas (november 22 – december 21): A nyilas egyének több szempontból is sportosak. Szeretik az edzőtermi és a csapatos edzéseket is, de legkülönösebben a túrázást és a kerékpározást kedvelik. Előfordul, hogy csak ritkábban edzenek, mint eltervezték, de amikor edzésre kerül a sor, abba mindent beleadnak. Számukra ez egyfajta boldogsághormon. Az izomtömeg növelését különösen kedvelik, ehhez pedig táplálék kiegészítőket ajánlott használniuk.

 

Érdekes párkapcsolati horoszkóp megtalálható: ITT!

További cikkek

Bika vagy? Ezeket talán te sem tudtad magadról!

A Bika jegy az egyik legrégebben ismert és legstabilabb horoszkóp jegy. Az embereket, akik a Bika jegyében születtek, a Föld elem uralja, ami szilárd alappal ...
Elolvasom

A 12 csillagjegy jó és rossz tulajdonságai: Hogyan hat a horoszkópod a személyiségedre?

Az Ikrek csillagjegyű emberek rendkívül különleges személyiséggel rendelkeznek. Képesek lenyűgözni másokat önállóságukkal és kommunikációs képességükkel. Az Ikrek az ikrek jegyében született együttműködő és befogadó emberek, ...
Elolvasom

Vigyázz, hogy ne túlhajszold magadat és ne terheld túl tested!

A Kínai horoszkóp szerint, júliusban a Tigrisek számára sok izgalmas és fontos esemény várható. Előrejelzéseink szerint ez a hónap a szerelemre, a munkára és az ...
Elolvasom

Nincs szükség horoszkópra, hogy izgalmas legyen az életed!

Azt érzed, hogy elalszol: ő a legunalmasabb csillagjegy a világon Ahogy előadja a történetét, Ryan Vaughn az arcáról és a hangulatából sugárzik az unalom. Ahogy ...
Elolvasom
Scroll to Top