Ló hónap: változások és lehetőségek a kapcsolatok terén

2023. júniusában a kínai asztrológia szerint a Ló hónapra érdemes odafigyelni, mivel fontos változásokat hozhat az életünkben. A Jang Föld Ló hónapja arra ösztönöz bennünket, hogy szembenézzünk az elakadásainkkal és változtassunk azokon. Ez a hatás kihat a hosszú távú céljainkra is, és a kapcsolataink terén is érezhetjük. A Ló jegy a kapcsolódásra, a románcra hat, ezért lehetőségünk nyílik a problémák megoldására és a kapcsolatok javítására. Ebben az időszakban fontos, hogy felismerjük a saját korlátainkat és tisztában legyünk a hatáskörünkkel. Emellett a Ló energiája felélénkítheti bennünk az alkotó kreativitást, elősegítve az új ötletek születését. Azonban fontos megjegyezni, hogy a türelemre nem leszünk olyan kedvelő hatással, és figyeljünk oda, hogy ne essünk a mértéktelenség és a konfliktusok csapdájába.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

2023. JÚNIUS – KÍNAI ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS A LÓ HÓNAPRA

Elgondolkodtató üzenetekkel érkezett az idei Ló hónap: sokunk élete nagyon megváltozik a következő napokban. A Jang Föld Ló hónap hatással lehet a hosszabb távú céljainkra azáltal, hogy felnyitja a szemünket. Látjuk és érezzük majd az elakadásainkat, tisztában leszünk azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk valójában, különösen akkor, ha ez az állapot nem jó nekünk. Nem lesz rá lehetőségünk, hogy csak úgy, mint máskor, a szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Szembesülni fogunk velük, ha tetszik, ha nem, és a változást kikényszeríti belőlünk az élet. Természetesen ne számítson mindenki hatalmas drámára, egész apró, mindennapi dolgainkban is megjelenhet ez, mint például egy rossz szokás vagy a mozgáshiány.

A kapcsolatok terén is érezhetjük a Ló hónap hatásait. Ez már csak azért is így lesz, mert a Ló jegy a kínai asztrológiában a Románc virág állatok közé tartozik, amelyek a kapcsolódásokra hatnak. Régóta elhúzódó probléma esetén fokozatosan erősödik a Ló jegy hatása, és egyre inkább érezzük, hogy foglalkoznunk kell végre a gondjainkkal, és mindenképp tennünk kell a méltatlan vagy idejétmúlt helyzet ellen. Jobban járunk, ha tudatosítjuk a problémát, nem mismásolunk, hanem mihamarabb a megoldásra fókuszálunk. Előfordulhat, hogy nem találjuk meg azonnal a probléma gyökerét, de nem szabad feladni – az Univerzum abba az irányba terelget majd minket, ami nekünk a legjobb.

Ez az időszak arról is szól, hogy felismerjük a saját korlátainkat, különbséget tudjunk tenni aközött, ami a mi hatáskörünkbe tartozik és ami rajtunk kívül áll. Ez utóbbitól pedig távolságot kell tartani, vagy ha elkapott az ár és át kell mennünk a tapasztaláson, akkor minimum tanulni belőle. Sokaknak a mértékletességet kell megtanulniuk. Van, aki a szerelemben és annak megélésében nem tudja fékezni magát, mert minden édes nedűt, minden mámorító szenvedélyt egyszerre akar behabzsolni, ha már végre hozzájutott a forrásához.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!