Megszabadulás a függőségektől és negatív energiáktól: Az 2023.09.15-i Szűz jegyű újhold hatásai

2023.09.15-én, Budapesti idő szerint 03:38-kor újhold lesz a Szűz jegyében, pontosan a 21°58′-on. Ez az újhold zűrzavart és ködösítést hozhat, de lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk a függőségeinktől és negatív energiáktól. Az Uranusz trigonja pedig segít az elengedésben és a függetlenség megteremtésében. Az Újhold a teremtő és kreatív energiákat erősíti, és arra emlékeztet, hogy mindig megőrizzük a méltóságunkat. Az Uttara Phalguni holdházban érzi hatását az újhold, amely kapcsolódik az érdekérvényesítéshez és annak megmutatásához, hogy kik vagyunk valójában.

2023.09.15-én, Budapesti idő szerint 03:38-kor újhold lesz a Szűz jegyében, pontosan a 21°58′-on. Ez az újhold a Nap/Hold és a Neptunusz közötti közeledő szembenállással jár együtt. Általában ez a konstelláció zűrzavart és ködösítést hoz, azonban emlékezzünk arra, hogy a szembenállásokban megbújik a kiegyensúlyozottság lehetősége is. Álljunk szemben azzal, ami függőséget okoz az életünkben: lehet ez egy kapcsolat, egy rossz szokás, vagy bármi, amihez egészségtelenül kötődünk. A Szűz jegy a tisztításról szól, tehát itt a lehetőség arra, hogy megtisztuljunk ezektől a negatív energiáktól. Mergessünk mélyen a lelkünkbe (Hold), hogy megértsük, miért is tartunk ilyen erősen valakihez, valamihez, ami csak lehúz minket. Ha őszintén válaszolsz magadnak, megtalálhatod a választ, és már megtettél egy lépést az elengedés útján.

Ehhez az energiához hozzájárul egy Uranusz trigon is, amely fokozza az elengedést, hiszen az Uranusz a függetlenséget is jelképezi. Nézzünk csak körül a hangsúlyos Vízöntő embereknél! Ők nem ragaszkodnak görcsösen semmihez, főleg nem olyan dolgokhoz, amik nem szolgálják a fejlődésüket. Nyugodtan szabadulnak meg mindentől, ami akadályozza őket. Ők a függetlenséget és a jövő felé tartást képviselik, nem követik a mainstreamet és nem szeretik a korlátokat. Nyitottak az alternatív megoldásokra! Ahogy megszabadulsz a nemkívánatos energiáktól, bátran indulj tovább az úton, és nyitott légy olyan dolgokra is, amik eddig talán nem kerültek képbe.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!