Merkúr–Neptun kvadrát: Hatása a csillagjegyekre

Az idei év utolsó asztrológiai eseménye, a Merkúr – Neptun kvadrát november 25-30. között érezteti hatását. Ez a hatás az összes csillagjegyre kihat, és arra ösztönöz, hogy vizsgáljuk meg gondolkodásunkat, ideológiánkat és kommunikációs stílusunkat. A Merkúr a kommunikáció bolygója, míg a Neptun a képzelet és spiritualitás bolygója. Ez az energiahatás lassabbá és döcögősebbé teheti gondolkodásunkat és kommunikációnkat. Fontos, hogy türelmesek legyünk magunkkal és másokkal, mert könnyen félreérthetjük egymást. Az alábbiakban megtalálhatod, hogy hogyan érinti a Merkúr – Neptun kvadrát az egyes csillagjegyeket.

Megérkezett az idei év utolsó asztrológiai eseménye, a Merkúr – Neptun kvadrát. Ez az energiahatás november 25-30. között érezteti hatását. Az ez alatt az időszakban élő csillagjegyek számára itt az ideje, hogy megvizsgálják a gondolkodásukat, ideológiájukat és kommunikációs stílusukat.

A Merkúr az állatövi jegyek között a kommunikáció és a gondolkodás bolygója. Ez az energia a fejünkben zajló folyamatokra, a beszédre és az információfeldolgozásra vonatkozik. A Neptun pedig a művészet és a spiritualitás bolygója, ami a képzeletet és az intuíciót erősíti.

A Merkúr – Neptun kvadrát kapcsolat azt eredményezi, hogy a gondolkodásunk és kommunikációnk kicsit lassulhat, döcögősebbé válhat. Lehet, hogy kétszer kell nekifutnunk egy-egy feladatnak, hogy megértsük vagy átadjuk az üzenetet. Fontos, hogy türelmesek legyünk magunkkal és másokkal, mert ez időszakban könnyen félreérthetjük egymást.

Az asztrológiai hatás mind a 12 zodiákus jegyre kihat. Nézzük, hogyan érinti a Merkúr – Neptun kvadrát az egyes csillagjegyeket!

Kos (március 21. – április 19.)

A manifesztáció és a lendület jegye, a Kos a Merkúr – Neptun kvadrát alatt különösen odafigyeljen a közlések pontosságára. Ne hagyja, hogy a zavaros gondolatai és az érzelmi hatások befolyásolják a döntéseit. Koncentráljon a lényegre és legyen határozott.

Bika (április 20. – május 20.)

A stabilitás és a földies jegyek képviselője, a Bikának a Merkúr – Neptun kvadrát idején érdemes kicsit kiengedni a racionalitásból, és inkább a belső érzéseire és intuíciójára hallgatni. Higgyen a sorsban és engedje el a kontrollt.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A kommunikáció és az intellektus jegye, az Ikrek Merkúr – Neptun kvadrát alatt különösen kreatívvá és intuitívvá válhat. Használja ki ezt az energiát a különleges ötletek megvalósítására és a belső hangja követésére.

Rák (június 21. – július 22.)

A védelem és az érzelmek jegye, a Rák a Merkúr – Neptun kvadrát alatt érzékenyebbé válhat a környezet hatásaira. Érdemes figyelmeztetni, hogy ne hagyja, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak felette. Higgyen a pozitív erőkben és támaszkodjon az intuíciójára.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!