MINDANNYIUNKNAK VAN EGY ANGYALA, MINDIG.

MINDANNYIUNKNAK VAN EGY ANGYALA, MINDIG.

Kép: flickr

Életünket egy állandó jelenlét jellemzi: az angyalok. Valójában a mennyei hierarchiákon túl mindannyiunk számára létezik egy angyal, akinek pontosan az a feladata, hogy megvédjen minket, vezessen minket és üzeneteket hozzon a Mennyből.

Az angyalok úgy veszik körül életünket, mint egy nagyon vékony buborék, amelynek körvonalait nem látjuk. Még ha nem is látjuk őket, mindig jelen vannak: a nehéz pillanatokban és a boldog pillanatokban egyaránt. Ők azok, akik arra ösztönöznek minket, hogy jót tegyünk, és akik megpróbálnak megvédeni minket a gonosztól.

Ha jót cselekszünk, ugyanúgy felelősek vagyunk érte, mint ha rosszat cselekszünk: nem hibáztathatunk senkit másért, csak magunkat. Ha rosszat teszünk, akkor sem hibáztathatjuk őrangyalunkat a figyelemelterelésért. Mindig velünk van, és arra ösztönöz, hogy jót tegyünk, de gyakran nem hallgatunk rá.

Ha valóban hiszünk az angyalokban, akkor fel kell ismernünk, hogy az ő feladatuk az, hogy megóvjanak minket, és ezért – szabad akaratunkat tiszteletben tartva – megakadályozzák, hogy hibákat kövessünk el. Ha őszinték vagyunk magunkkal, akkor tudjuk, hogy minden egyes apró cselekedetünkre mindig van egy hang bennünk, amely figyelmeztet bennünket.

Amit mi „tudatosságnak” nevezünk, az valójában az angyalok hangja. Rajtunk áll, hogy meghallgatjuk-e, figyelmen kívül hagyjuk-e, kigúnyoljuk-e, vagy úgy teszünk-e, mintha nem is hallottuk volna. Ez a hang mindig jelen van, mert ez ugyanaz a hang, amely figyelmeztet minket a veszélyekre.

A hit segít az angyalokkal való kapcsolatunkban: nincs mit megérteni, tanulmányozni vagy belemerülni, csak hinni kell. A hit arra ösztönöz bennünket, hogy fogadjuk el létezésüket, és imádkozzunk az angyalokhoz, ahogyan Jézushoz vagy a Szűzanyához imádkozunk.

A Szűzanyához fordulhatunk, ha szükségünk van az Édesanya segítségére, a szentekhez, akikhez különösen közel érezzük magunkat, az angyalokhoz támogatásért: semmi sem zárja ki a másikat.

Hitünk által megerősödve felismerhetjük az angyali beavatkozást életünk oly sok eseményében. Az ő kezüket láthatjuk a jól végződő eseményekben, gyermekeink első lépéseiben, egy gyermek mosolyában.

Mi van, ha nincs hitünk? Mindenképpen segítenek nekünk, mert mindannyiunknak van egy angyala, MINDIG!

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

További cikkek

Üdvözöllek, Ragyogó Oroszlán! – Az Oroszlán évszak az új kreatív lehetőségek időszaka

Az Oroszlán-szezonban nagyon szerencsés lesz ennek a 3 csillagjegynek Ahogy beköszönt az Oroszlán évszak, egy olyan időszak veszi kezdetét, amikor a Nap kiragyogja szeretetét és ...
Elolvasom

Kilépés a magányból – Július 23. horoszkóp

A magány véget ér 3 csillagjegy számára 2024. július 23-án Kedves Olvasóim! Ismét eljött az idő, hogy megosszam veletek a legfrissebb horoszkóp információkat, melyek segítségével ...
Elolvasom

„Új érzések és lehetőségek várnak rád a változás útján!”

Testvérkapcsolatai jelentős irányt vesznek azokban a következő hetekben, 2024. július 23-án a Kosoknak, Mérlegeknek és Halaknak. Az Univerzum most nagy lehetőséget kínál e három csillagjegynek, ...
Elolvasom

Hogyan találj nyugalmat a Halak Holdja alatt? A négy csillagjegy, akik számára a megnyugvás a kulcs!

Az Univerzumnak fontos üzenete van négy csillagjegy számára 2024. július 23-án 2024. július 23. egy különleges nap az asztrológia világában, amelyen az Univerzum egy fontos ...
Elolvasom
Scroll to Top