MINDEN NAP BELESZERETSZ ÖNMAGADBA, ÉS BOLDOG LESZEL

MINDEN NAP BELESZERETSZ ÖNMAGADBA, ÉS BOLDOG LESZEL

„A legnagyobb szerelmi történet, amit bármelyikünk megtapasztalhat az életében, az önmagunkkal kapcsolatos.”

„Szeress bele önmagadba minden nap” – ez a néhány szó összefoglalja az igazi boldogság kulcsát. Senki sem lehet igazán boldog, hacsak nem szereti önmagát, nem értékeli tulajdonságait, és nem tanulja meg elfogadni önmagát. A boldogságunk nem kívülről jön, hanem belőlünk. Ezért nem lehet valami, ami valaki mástól, ajándékból vagy valami olyasvalamiből származik, ami velünk történik.

Ha boldogok vagyunk, szabadok vagyunk!

Kép: learnreligions

Igen, mert mindannyian szabadon választhatunk: szabadon lehetünk függetlenek, szabadon rendelkezhetünk pozitív gondolatokkal, de mindenekelőtt szabadon lehetünk boldogok. Az angyalok minden nap meghívnak minket erre a döntésre, mert ők csak boldognak szeretnének látni minket. Annyi szépséget és tökéletességet látnak bennünk.

Ahhoz, hogy boldogok legyünk, egyszerűen el kell sajátítanunk azt az egészséges szokást, hogy minden nap gondoskodunk magunkról. Reggel megtanuljuk értékelni, kényeztetni, ápolni és szeretni magunkat. Napunk minden pillanatát a pozitív gondolatokra és cselekedetekre bízzuk. Kérjük angyalainkat, hogy segítsenek meglátni, mennyi szépség van bennünk.

Jophiel arkangyalt hívjuk meg, hogy pozitív gondolatokkal inspiráljon minket, és segítsen meglátni valódi szépségünket. És kérjük Chamuel arkangyalt, hogy töltse meg szívünket végtelen szeretettel irántunk, más teremtmények és az egész világ iránt.

Reggelente nézzünk tükörbe, ne azért, hogy hibákat és tökéletlenségeket találjunk, hanem hogy értékeljük önmagunkat. Nézzünk a szemünkbe, lelkünk tükrébe, és ismételjük el: „Szeretlek”. Tudom, hogy ez sokaknak nehéz, de próbáljátok meg!

Ahhoz, hogy csodát csodára, varázslatot varázslatra lássatok megtörténni előttetek, kezdjétek el szeretni magatokat. És amikor végre, napról napra beleszerettek önmagatokba, végre boldogok lesztek, és készen álltok arra, hogy megadjátok és megkapjátok mindazt a szeretetet, amit megérdemeltek.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

További cikkek

Isten üzenete mára Rák

Isten üzenete mára Rák június 22.–július 22. 2024. július 16. Üdvözöllek, drága Rák! Ahogy átívelünk a nyár közepén és elmerülünk a Rák napjainak energiájában, Isten ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Oroszlán

Isten üzenete mára Oroszlán július 23.–augusztus 23. Szeretettel üdvözöllek, kedves Oroszlán szülött! Ma az Univerzum jelei különösen fontos üzeneteket hoznak számodra. Az asztrológia és a ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Szűz

A Szűz csillagjegyűeknek Isten üzenete mára: megkönnyebbülés és kitűnőség vár rátok. Az Univerzum ma rávilágít az erőfeszítéseitek gyümölcsözőségére, és rádöbbent arra, hogy milyen kiváló munkát ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Mérleg

Isten üzenete mára Mérleg szeptember 23.–október 23. Kedves Mérleg, a csillagok koszorúja ma ragyogásra ébredt, és Isten saját szavait hozta el hozzád. Ne feledd, hogy ...
Elolvasom
Scroll to Top