Mire születtél?

 

Az ember szellemi eredetű lény. Minden az Egyből lett, és célja hogy visszataláljon az Egységbe. Minden emberi élet célja ez: az Egység megvalósítása. Mégis mind másak vagyunk, mindegyikünk egy külön világ. De „a pácban mindenki benne van” – ez azt jelenti, hogy az Egység-hasadásában mindenki részt vett. Itt eltört valami Teljes, így lettünk kis darabkái, kis tört-részei az Egynek. A potenciál és a lehetőség megvan rá, hogy újra visszaállítsuk az Egység Teljes Egészét, Egységét, de hogy honnan indultunk, hol törtünk, milyen törésnyomokat kell begyógyítsunk, az egyedi. Így az életünk is egyedi, a megoldásunk is. A Rendeltetésünk, hogy a földi tapasztalattal, az Életünkkel begyógyítsuk a sebeket. De ezek a sebek fájnak, ezer és ezer sebből vérzünk, van aki oda sem mer nézni, mert elborzadna a látványtól, van aki a hitét veszti, hogy ennyi sebet kell begyógyítania és úgy érzi erre egy élet minden ideje kevés, van akit nem érdekel a téma, hisz anélkül is a túlélésre játszik, esetleg nagyon is élvezi a megtört Lét(= Élet) kényelmét, izgalmát, gazdagságát….Sokfélék vagyunk. Elhitették velünk, hogy egy életünk van. Pedig a megtörtségünk sok.

Vízöntő – karma

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

A megtörtség a törésvonalak mentén teher, nehézség, visszatérő nehézség, ami megoldásért kiált, karma. Hiába élvezzük a sima felület tökéletességét, ha máshol vérzünk a sebből..Lehet, hogy most nem fáj, de az idő kereke forog, és egyszer mindenki megérzi a megtörtséget valamilyen formában. Hiszen mindenki lett valamilyen szellemből, valamilyen vágyból és ez eléri a tetőpontját. A szenvedély sorsokat teremt visszavonhatatlanul, tehát az ember nem egy üres fazék, szenvedélye életet teremt. Te is lettél valamiből, Te is vágysz valamire, és „viszed is valamire”. Csak ez nem mindig tetszik.

 

karma

Az Élet a megoldás a Létre, arra, hogy a megtört Abszolút Lét visszaálljon az eredeti Egység Rendjébe. Ha nem megy szellemileg, ez az elzárkózás és elidegenedés az Egységtől fájdalmasan alsóbb szintekre kúszik: a sokat ismételt gondolat érzületet szül, a sokáig fájó érzület betegséget. De a mag Benned van Mindig!! Mindenki aki emberarcú lény ezen a földön, így született az Egységből és célja ide visszatalálni.

 

Ahol elrejted Magad, elrejtőzöl magad elől, az van a legnagyobb mágikus hatással. Ez fog megteremteni olyan eseményeket és olyan problémákat, ahol az analógiák által olvashatsz. Kiolvashatod, hogy hol zárkózol el az Egységtől(az Egységedtől, Egészségedtől), ami potenciálisan mindig hív és vár. Csak Te halogatsz, te véded magad a boldogságtól, barikádokat emelsz és véded az egodat, a személyedet, a tudatod épségét. Pedig akkor és ott számodra kinyilvánítódik az Igazság. A Te Igazságod. Az Égből jövő korrekció a földön botladozó és boldogságát kereső Embernek. Az Isten számára mindenki ugyanolyan fontos, hiszen az Egység lehetőségének megvalósulását mindenki megkapta az első levegővételkor. Ami eltört, a karmádat az Életedben Neked kell begyógyítanod. Lehet nézni, hogy mikor jön el az Egység megvalósulásának az állapota, de igazából mindig, minden pillanatban, minden levegővételednél adott a lehetőség, hogy ne csak túléld az Életet, hanem meg is valósítsd a Létet, a Létezést, az Egységet. Ezért meditálj, hogy érezd ezt az állapotot. Maradj csöndben és ne azt keresd, hogy mikor nyer az egod kiütéssel és mikor nyered meg az életet. Az életet megnyerni veszteség. Az Örök Létezés szempontjából az a törés tartósítása, a karma továbbgörgetése. Benned és az utódaidban, az utókorban.

 

A rejtekhelyeiden vagy a legsebezhetőbb!

Visszatérve a rejtekhelyeiden vagy a legsebezhetőbb, hiszen hogy tudnál felkészült lenni az életre és halálra ha ezt nem ismered? Váratlanul és felkészületlenül érnek az események. Ez a Lilith ereje, aki minden eszközt és minden energiát és minden lehetőséget megragad, hogy elbújjon előled. Ő a legnagyobb varázsló onnan a sötétből. Felhasználja az intelligenciádat, a figyelmetlenségedet, a felelőtlenségedet de még a a szeretetedet is. Sikerül is Neki , ha nem vagy elég szemfüles és nem keresed tudatosan. Tudod, ahová a figyelmedet irányítod, oda koncentrálod a szereteted is. Ezért kell figyelni, keresni, tudatosítani. A szereted begyógyítja a sebet a legmélyebb sebhelyen. A legnagyobb szeretet a figyelemben rejlik. Ezt a sötétséget ha megvilágítod, és befogadod, elfogadod, a legnagyobb Egységtörést világítottad meg. Mások, a környezeted árulkodik erről a legjobban, vagyis addig, míg a sötétség nem árasztott teljesen Téged el. Addig másokon látszik.

 

A karma megnyilvánulóbb formája a karmikus tengelyed mentén mutatkozik. A karmádat a leszálló Holdcsomópont mutatja, ennek az energiának az egyensúlyát akkor éred el, ha a szemközti oldalon a Felszálló Holdcsomópont és az életterülete felé veszed az irányt. A karma oldalán már annyi energia gyűlt össze előző életek kapcsán, hogy ezt már csak felhasználni tudod, de itt maradni nem enged a Felettes Éned. Ő tudja, hogy ennek a kiegyensúlyozására születtél, Életfeladatodnál vár rád a feladat. Erre sok minden vigyáz: vigyáz a Szaturnusz, a Plútó ereje, az Egyetemes Törvények – vagyis nem vagy egyedül ennek a megoldásában: az Univerzum teljes ereje a rendelkezésedre áll.

 

Ha akarod, ha hagyod…A karmikus tengely is csak a Lilith sötétségét teljesíti be.

Ezért a Lilith által jelzett karma, léted mély eredője, mélyebben van, nehezebben nyilvánul meg, nehezebben leleplezhető és nagyobb hatása van. A karmikus tengely egyensúlytalansága ennél felszínibb és nyilvánvalóbb megnyilvánulásokat produkál, meghaladhatóbb.

 

A bolygók minősége és életterületeken való elhelyezkedése pedig a legfelsőbb szint, az előbbi mély-karma és karma színezete, ezek teljesítik be, ezek által pontosodik és domborodik ki az élet, a személyiség. A nehéz fényszögek mutatják a tennivalót, ami csak azt akarja megmutatni, hogy nem kell félned, a tapasztalat által egységesebb leszel, nem kell elzárnod magad még mindig ebben az életben ettől a megvalósulásától. Tudom, hogy félsz, mert az előbbi életek tapasztalata azt sugallja, hogy van mitől. Pedig nincs: a gátak lebonthatóak, az Élet fájdalma és félelme meghaladható, hiszen szeretetre születtél Te is. Addig amíg a világ diktál, amíg nem a Te Isteni törvényszerűséged szerint való életet éled, amíg a karma energia-túlsúlya kibillent az egyensúlyból és mértéktelenségre sarkall, amíg a kis egod diktál, addig nem szeretsz igazán, mert addig félelem van a lelkedben. Ha már semmilyen tapasztalattól nem félsz, Egy vagy mindennel és mindenben ott vagy, amikor már nem zárkózol be önvédelem címén a kis egodba a szeretet elől, akkor nemcsak Egy vagy a Mindenségben, hanem Egy leszel a Mindenséggel.

 

Addig is gyakorold a földi tapasztalatok megértését(„ami lent van ugyanaz, mint ami fent van”) és nézd meg, hogy a gondolataid hogyan valósulnak meg(„és ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van”). Hogy az Egy varázslatát beteljesítsd.

Képek forrása: helloindigo.hu / Takács Viktória készítette az iHoroszkóp.hu részére
Horoszkópok dátuma:

További cikkek

Hétfői energiák: Újítás és termelékenység a Vízöntő Hathaján

A Tarot-kártya jóslás Június 25-re, minden csillagjegy számára A hétfői napok pozitív energiát hoznak. Esélyt kapsz arra, hogy jobban csináld a dolgokat, mint az előző ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Kos

Üdvözöllek Kos! Itt van a pénz horoszkópod a mai dátumra, 2024. június 24-ére. Ahogy közeledik a hétvége, te nagy energiával és lelkesedéssel vágsz bele a ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Bika

Üdvözöllek a Pénz horoszkóp Bika jelére fókuszáló cikkben! Ha április 21. és május 21. között születtél, akkor Bika jegyű vagy és távcsöves figyelmet igényelsz a ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Ikrek

Üdvözöllek, kedves Ikrek! Itt van a friss pénz horoszkópod a következő időszakra, 2024. június 24-re. Tartsd szem előtt, hogy minden horoszkóp általános jellegű és csak ...
Elolvasom
Scroll to Top