Napi horoszkóp, 2022. április 28. – Bízz a belső érzéseidben

Napi horoszkóp, 2022. április 28.

A csütörtök lehetőséget ad arra, hogy elérd az előre kitűzött céljaidat. Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban bízz a belső érzéseidben, mert azok nem fognak cserben hagyni!

Tudd meg most, mit tartogat számodra a sors a magánéletben és a szerelemben. Fedezd fel a csillagjegyek titkait, és légy mindig egy lépéssel mindenki más előtt. Sok boldogságot!

Kos – Hazugságokkal fognak támadni téged

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

Kedvező nap a jókedvre, az érzelmek kontrollálására, a jó gondolatokra és szándékokra. A csütörtök egyértelműen aláhúzza, hogy a pozícióid stabilak és a tetteid sikeresek, de ez a tény ma aligha lesz elég ahhoz, hogy tisztelj egy – valószínűleg adminisztratív körökből származó – személyt, aki egy csomó hazugságot fog mondani, hogy elhitesse veled, hogy a te oldaladon áll és mindenben segít neked.

Koncentráljon jobban. Ez segít megbirkózni a feladatokkal. Lesznek azonban olyan apró dolgok, amelyek nem úgy lesznek, ahogyan szeretné. Legyen türelmes és következetes. Az otthoni légkör nyugalmat és bizalmat ad. Az Ön személyes preferenciája az lesz, hogy önállóan részt vegyen bármilyen tevékenységben, amit a fejébe vesz. A valóság azonban egészen más lesz. A körülötted lévők folyamatosan megpróbálnak majd behatolni a teredbe.

A durva szóváltás elkerülése érdekében udvariasan, de világosan és egyértelműen figyelmeztesse őket, hogy viselkedésük elfogadhatatlan.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!