Nézd meg mi voltál előző életedben a horoszkópod szerint és ez milyen hatással van rád

Nézd meg mi voltál előző életedben a horoszkópod szerint és ez milyen hatással van a jövődre

Csillagaink nemcsak a jövőképünket árulják el, hanem a bennük rejtőző előző életünk legmélyebb titkait is.

A múlt jelen van az álmunkban, végig kísér életünk minden területén. Rád hogyan hat az előző életedből hozott útmutatás?

Kos – Valakinek kell érezned magad

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

E jegy szülötte kiváló színész, aki mindig képes a helyzethez megfelelő állarcot választani. Ragyogó és elbűvölő külsőd miatt, szinte magadhoz vonzod az ellenkező nemet és ragadozóként csapsz le rájuk. Hála játékosságodnak, élvezed az életet és lelkesen fogsz bele bármilyen új feladatba. Szereted, ha csodálnak, és ezért képes vagy bármit eltűrni.

Bizony, sokan ki is használják ezt a gyengédet. Korábbi életedben azonban senkinek érezted magad, és most mindenért kárpótlást követelsz magadnak. Tudod, hogy a természetes szépséged mindig a legelőnyösebb számodra, így a sminkelést sem viszed túlzásba, ám a trendkövetéssel néha átesel a ló másik oldalára. A táskádban elengedhetetlen kellék a tükör, amit naponta legalább kétszer használatba is veszel.

Temperamentumod leginkább a tigrisre hasonlít: ha bántanak, ütsz, vágsz, és csak akkor nyugszol meg, ha eléred, amit akarsz. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen előző életedben elnyomott voltál, nem igazán álltál vagy állhattál ki magadért – így most mindent elkövetsz, hogy a mérleg végre egyensúlyba kerüljön.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!