Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 18-24. között: Az Univerzum üzenetei a csillagjegyek számára

Üdvözöljük a Filantropikum-on az Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 18-24. között!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos (Március 21 – Április 19): Jó lenne ezen a héten jobban odafigyelned azokra a tevékenységekre, amelyeket felvállaltál. Lehet, hogy ezek nagyobb előrelépést hozhatnak az életedben, mint hinnéd.

Bika (Április 20 – Május 20): A kártya azt üzeni, hogy nekifogsz egy új projektnek vagy vállalkozásnak. Hidd el, hogy bármi lehetséges, és tartsd magad a célhoz.

Ikrek (Május 21 – Június 20): Most az a legfontosabb, hogy igazán őszintén beszélj és kifejezd az érzéseidet. Egy nehéz helyzet könnyebben megoldódhat, ha őszintén és nyíltan kommunikálsz.

Rák (Június 21 – Július 22): Sosem késő megtanulni új dolgokat, új készségeket, tehetségeket. Ezen a héten merj kockáztatni, és próbálj ki valami újat!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22): Az Univerzum most azt sugallja, hogy a szeretet és a boldogság kulcsa az önfeláldozás. Légy a másik ember számára ott, és segíts neki, ha szüksége van rá.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22): Most az idő, hogy hagyj fel a tökéletességre való törekvéssel. Elfogadás és belső nyugalom található meg az egyediségedben és hibáidban.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22): Az intuícióddal vezetve tegyél döntéseket ezen a héten.

További cikkek

A végtelen angyali energia – Frappáns üzenetek a mai napra

Drága Olvasó! Az alábbi sorokban megosztom veled az angyali üzenetet a mai napra, 2024. május 28-ára. Ez a különleges nap tele van végtelen angyali energiával, ...
Elolvasom

Ne várj olyanra, ami nem ér meg téged – Az időnket nem éri meg pazarolni

Az élet egy folyamatos tanulópálya, amely során mindannyian szembesülünk kihívásokkal és nehézségekkel. Ahhoz azonban, hogy igazán boldoguljunk és teljes életet éljünk, fontos, hogy megtanuljunk adni ...
Elolvasom

Meglepetés: Tedd a szerelmi életet egy generál horoszkóp jósára!

Sokan a horoszkópokat és az asztrológiát követik, hogy betekintést nyerjenek a jövőjükbe és megértsék a kapcsolataikat. Ezért nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, hogy az ...
Elolvasom

Napi horoszkóp, 2024. május 28.: Félelmek és csillagjegyek – Ismerd meg, mi nyomasztja leginkább a csillagjegyed!

Kos (március 21 – április 19) A Kosoknak a legnagyobb félelme a kudarc. Nagyon ambiciózusak és versenyszelleműek, ezért mindent megtesznek azért, hogy sikeresek legyenek. Azonban ...
Elolvasom
Scroll to Top