Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 18-24. között: Az Univerzum üzenetei a csillagjegyek számára

Üdvözöljük a Filantropikum-on az Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 18-24. között!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos (Március 21 – Április 19): Jó lenne ezen a héten jobban odafigyelned azokra a tevékenységekre, amelyeket felvállaltál. Lehet, hogy ezek nagyobb előrelépést hozhatnak az életedben, mint hinnéd.

Bika (Április 20 – Május 20): A kártya azt üzeni, hogy nekifogsz egy új projektnek vagy vállalkozásnak. Hidd el, hogy bármi lehetséges, és tartsd magad a célhoz.

Ikrek (Május 21 – Június 20): Most az a legfontosabb, hogy igazán őszintén beszélj és kifejezd az érzéseidet. Egy nehéz helyzet könnyebben megoldódhat, ha őszintén és nyíltan kommunikálsz.

Rák (Június 21 – Július 22): Sosem késő megtanulni új dolgokat, új készségeket, tehetségeket. Ezen a héten merj kockáztatni, és próbálj ki valami újat!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22): Az Univerzum most azt sugallja, hogy a szeretet és a boldogság kulcsa az önfeláldozás. Légy a másik ember számára ott, és segíts neki, ha szüksége van rá.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22): Most az idő, hogy hagyj fel a tökéletességre való törekvéssel. Elfogadás és belső nyugalom található meg az egyediségedben és hibáidban.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22): Az intuícióddal vezetve tegyél döntéseket ezen a héten.