Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 18-24. között!

Ezen a héten Colette Baron-Reid „Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos

The Fire Prince: Jó lenne ezen a héten jobban odafigyelned azokra a tevékenységekre, amelyeket felvállaltál. Lehet, hogy ezek több figyelmet és elkötelezettséget igényelnek, de a kitartás és a fókuszálás most meghozhatja a várt eredményeket.

Bika

The Enchanted Forest: A természet tökéletes harmóniáját érezheted magadban ezen a héten. Érdemes több időt töltened a szabadban, hogy feltöltődj és újra kapcsolódj az ősi bölcsességhez. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy megtaláld az egyensúlyt.

Ikrek

The Wanderer: A kíváncsiság és az új élmények keresése hozza a legnagyobb örömödet most. Ne félj elindulni ismeretlen helyekre és felfedezni a világot. Új kapcsolatokra, érdekes emberekre és izgalmas helyszínekre számíthatsz.

Rák

The Healing: Ezen a héten a figyelmedet fordítsd a saját belső gyógyulásodra és harmóniádra. Engedd el a múlt sebeit, és fogadj be a szívedbe a szeretetet és a gyógyulás erejét. Megtapasztalhatod, hogy belső béke és nyugalom tölt el.

Oroszlán

The Hand of Fatima: Szerencsés időszak elé nézel, amikor a véletlenszerű események és lehetőségek sokat segíthetnek előrehaladásodban. Nyitott szívvel és nyitott szemmel járj, hogy megláthasd és megragadhasd ezeket a lehetőségeket.

Szűz

The Sacred Pool: A belső bölcsesség és intuíció erősödik most benned. Hallgass a belső hangodra és hagyd, hogy az megmutassa az utat számodra. Az önmegvalósítás és a belső fejlődés lehetőségei nyílnak meg előtted.

Mérleg

The Magic Prayer: Az ima és a spirituális kapcsolat erősödik most az életedben.