POZITÍV HOZZÁÁLLÁSSAL ÉLNI

POZITÍV HOZZÁÁLLÁSSAL ÉLNI

Az életet két különböző perspektívából láthatjuk. Az első az, hogy azt gondoljuk, hogy nincsenek csodák, csak véletlenek sorozata. A második, hogy minden helyzetben, minden emberben, minden érzelemben csodát lássunk. Ez a két nézőpont különböző eredményekhez és különböző életekhez vezet.

Kép: nationalgeographic

Ha úgy döntünk, hogy abban a hitben éljük az életünket, hogy minden körülöttünk lévő dolog különleges üzenetet közvetít számunkra, hogy segítsen nekünk növekedni és boldognak lenni, akkor pozitív hozzáállást fogunk kialakítani.

A pozitív hozzáállással élni nem csak azt jelenti, hogy pozitív gondolataink vannak. A pozitív hozzáállás azt jelenti, hogy a dolgok, emberek, körülmények pozitív oldalát látjuk; minden nap úgy döntünk, hogy tudatos gondolatokat táplálunk; mindig a legjobbat várjuk. Ez egy igazi lelkiállapot.

Ez megmagyarázza, hogy néha, bár szép dolgokat gondolunk, azok nem nyilvánulnak meg. A gondolatok önmagukban nem elégségesek ahhoz, hogy csodák jelenjenek meg az életünkben. Az élet mélyebb megértésére van szükség, és ezt úgy érhetjük el, ha megváltoztatjuk az élethez való hozzáállásunkat és életszemléletünket.

A pozitív hozzáállás kialakításához a pozitív gondolatok ápolásával kell kezdenünk, majd ezeket kreatív és építő gondolatokká kell alakítanunk. A kreatív gondolatok optimizmust, motivációt és új energiát generálnak, ami lehetővé teszi számunkra, hogy cselekedjünk és megváltoztassuk az életünket.

Pozitív lelkiállapotban lenni azt jelenti:

  • inspiráltnak érezni magad
  • hinni önmagunkban és a képességeinkben
  • növelni az önbecsülést és az önbizalmat
  • meglátni és felismerni az életben rejlő lehetőségeket
  • legyen ereje továbblépni, ha akadályokkal és nehézségekkel kell szembenéznie
  • szeretni önmagunkat, és felismerni saját szépségünket és egyediségünket

Ha az élet pozitív oldalát nézitek, akkor az tele lesz Fénnyel. Ez a Fény nem csak a sajátunk lesz, hanem hatással lesz az egész környezetünkre és a körülöttünk élő emberekre is. A mai naptól kezdve úgy döntünk, hogy Fények leszünk, és azt sugározzuk magunk körül.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu