Szembeszállva a kihívásokkal: Heti horoszkóp szeptember 20-tól szeptember 26-ig

Az állatövi jegyekkel való ismerkedés érdekében itt a heti horoszkóp szeptember 20-tól szeptember 26-ig.

Kos (március 21 – április 19)

Kedves Kos, ez a hét a számodra izgalmas és változatos lehet. Hagyd, hogy az intuíció vezesse az utadat, és merj új dolgokat kipróbálni. A munkádban is érdemes új megközelítéseket alkalmaznod, hiszen ezek hozhatnak számodra sikert és elismerést.

Bika (április 20 – május 20)

Drága Bika, a hét során fontos lesz a pihenés és a feltöltődés. Ne feledkezz meg arról, hogy egészséged is fontos, ezért szánj időt a testmozgásra és a relaxációra. A szerelemben jóllehet kisebb hullámvölgyekkel számolhatsz, a türelem és megértés segítségedre lesznek.

Ikrek (május 21 – június 20)

Kedves Ikrek, ez a hét a kommunikáció és a kapcsolatok jegyében telik. Használd ki az adott lehetőségeket, hogy megmutathasd tehetségedet és szakmai ismereteidet. Az intim kapcsolatok terén jó ideje eltűntek a felhők, így mélyebb kötődésekre számíthatsz.

Rák (június 21 – július 22)

Drága Rák, a hét során a személyes fejlődésedre érdemes fókuszálnod. Szánj időt az önismeretre és az inspiráló tevékenységekre, amik segíthetnek a belső harmónia elérésében. Az anyagiak terén is jól állsz, így bátran adhatsz a pénztárcádnak is egy kis szabadságot.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Kedves Oroszlán, a hét során a szerelem különösen kedvező állásba kerülhet számodra. Ha egyedülálló vagy, ne riadj vissza a flörtöléstől, hiszen meglepetésekkel találkozhatsz. A karrier terén is számíthatsz előrelépésekre, főleg ha kreatív projektekbe fogsz bele.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Drága Szűz, ez a hét a családra és a szeretteidre való koncentrációra késztethet. Legyenek elegendő időt arra, hogy elmerülhess a szeretteidkel töltött pillanatokban, és érezd a szeretetet és megbecsülést. Az anyagiak terén is buzdítalak, hogy takarékoskodj és hosszú távon gondolkodj.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Kedves Mérleg, ez a hét a személyes céljaid és vágyaid megvalósításáról szólhat.