Szerelmi lehetőségek az őszi időszakban: A Vénusz hatása az Oroszlánokra, Mérlegekre, Ikrekre és Vízöntőkre

A Vénusz idén extra hosszú időt tölt a romantikus és drámai Oroszlánban – június 5-től októberig – de hat hétig, szeptemberben pedig a szépség bolygója a Mérlegben található meg. Ez azt jelenti, hogy az őszünk tele lesz romantikával és szerelmi lehetőségekkel. Négy állatövi jegy különösen szerencsés lesz ebben az időszakban, amikor a Vénusz szerelmi energiái igazán felerősödnek.

Az első szerencsés jegy az Oroszlán. Az Oroszlánok napfényes és energikus személyiséggel rendelkeznek, amelyek vonzóvá teszik őket a potenciális párjuk szemében. Az ősz folyamán a Vénusz kiemelten támogatja a szerelmi életüket, így könnyen találhatnak maguknak egy új, szenvedélyes kapcsolatot, vagy megerősíthetik a meglévőt.

A második szerencsés jegy a Mérleg. A Mérlegek természetesen vonzóak és kedvesek, így a Vénusz hatása alatt még vonzóbbakká válnak. Az ősz során a Mérlegek igazán szerencsések lesznek a szerelemben, és könnyen találhatnak maguknak egy társat, akivel boldog és harmonikus kapcsolatot építhetnek fel.

A harmadik szerencsés jegy az Ikrek. Az Ikrek szórakoztató és intelligens egyénisége vonzóvá teszi őket a másik nem számára. Az ősz során a Vénusz energiája segíti az Ikrek jegy szülötteit abban, hogy könnyen flörtöljenek és új kapcsolatokat építsenek.