„Szerencsés napok az állatövi jegyeknek – Októberi horoszkóp”

A közelgő októberben a kínai horoszkóp szerint minden állatövi jegynek lesznek szerencsés napjai. A cikk bemutatja, mely napok lesznek a legkedvezőbbek minden jegy szülöttei számára. A patkány jegy szülötteinek például ajánlott október 3., 8., 20. és 28., míg a disznó jegy szülötteinek október 1., 10., 18. és 27. Ezen a napokon érdemes kihasználni a lehetőségeket és megvalósítani a terveket. A kínai horoszkóp által nyújtott információk segíthetnek közelebb kerülni az álmok eléréséhez.

Image from marieclaire.hu

A kép forrása: marieclaire.hu

2023 októberében a kínai horoszkóp szerint minden jegynek lehetősége lesz szerencsés napokra. Érdemes tehát feljegyezni a naptárba ezeket a fontos dátumokat!

Patkány (鼠), 2023 októberének szerencsenapjai:

A patkány jegy szülöttei számára október 3., 8., 20. és 28. lesznek a legkedvezőbb napok. Ezen a napon érdemes kihasználni a lehetőségeket és megvalósítani terveiket.

Ox (牛), 2023 októberének szerencsenapjai:

A bivaly jegy szülöttei számára október 7., 13., 22. és 30. lesznek a legkedvezőbb napok. Ezekben a napokban jó lehetőségük nyílik a sikeres előre lépésre és a pozitív változásokra.

Tigris (虎), 2023 októberének szerencsenapjai:

A tigris jegy szülöttei számára október 2., 9., 17. és 25. lesznek a legkedvezőbb napok. Ezekben a napokban több szerencsét és jó lehetőséget tapasztalhatnak.

Nyúl (兔), 2023 októberének szerencsenapjai:

A nyúl jegy szülöttei számára október 4., 11., 18. és 27. lesznek a legkedvezőbb napok. Ezekben a napokban érdemes törekedni a harmonikus kapcsolatokra és az egyensúlyra.

Sárkány (龍), 2023 októberének szerencsenapjai:

A sárkány jegy szülöttei számára október 5., 14., 21. és 29. lesznek a legkedvezőbb napok. Ezekben a napokban nagyobb eséllyel érhetik el a céljaikat és tapasztalhatják meg a siker érzését.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

További cikkek

Haladt lép a lélek, megoldások jelennek meg. A hétvége támogatja ezt.

Szombat éjszakára angyali üzenet érkezik hozzánk, amely arra hívja figyelmünket, hogy a 18-as szám erejével képesek vagyunk felülemelkedni a problémákon, és emelkedni a magasabb szintekre. ...
Elolvasom

Szembenézés és nagyvonalúság – Heti horoszkóp minden csillagjegynek

Heti horoszkóp 2024. május 20. – május 26. – Használd az erőd Kedves Olvasó! Itt az ideje, hogy megnézzük, milyen izgalmas és fordulatos hetünk lesz ...
Elolvasom

Napi horoszkóp, 2024. május 19.: Pünkösd vasárnap a békét, a nyugalmat keresd!

Kos (március 21 – április 19) A mai nap kifejezetten izgalmas lehet a Kosok számára, hiszen a csillagok kedveznek az energiájuknak és lendületüknek. Most van ...
Elolvasom

Frappáns cím: „A Hold a Marsban: Skorpióiak, készüljetek az akcióra!”

Az 5 csillagjegy, amelynek minden álma teljesülni fog a 2024. május 19-én kezdődő Hold a Marsban időszak alatt Mindannyiunknak vannak álmaink, amiket szeretnénk, hogy valóra ...
Elolvasom
Scroll to Top