SZÍNES VILÁG

SZÍNES VILÁG

Kép: tidal

Színes világban élünk, ahol mindannyian szabadon kifejezhetjük és megerősíthetjük magunkat döntéseink és választásaink révén. Az általunk hozott döntések minősége határozza meg az életminőségünket. Kicsit olyan ez, mintha lenne egy színpalettánk és egy üres vászonunk: mi választjuk ki, hogy milyen színekkel festjük meg a világunkat. Ezért azt tanácsolom, hogy válasszátok a boldogságot, és mindenekelőtt szabaduljatok meg attól a gondolattól, hogy valaki más felelős a boldogságotokért. Senki sem irányítja a gondolataidat és érzelmeidet; senki sem választhatja meg a világod színeit.

Ha úgy döntesz, hogy felelősséget vállalsz azért, hogy hogyan akarsz élni, az csakis rajtad múlik. Lehet, hogy továbbra is azt gondolod, hogy minden a gyerekeidtől, a partneredtől, a kollégáidtól függ… de ezzel csak magadnak hazudsz! Nincs szükség arra, hogy szükségtelenül tápláljuk ezeket az illúziókat. A boldogság csak rajtad múlik… a döntéseidtől függ, és nagy felelősséggel jár: a saját életed irányításával.

Ne halogasd tovább ezt a döntést, vedd kezedbe az irányítást az életed és a gondolataid felett; fesd ezer színűre a világodat, vedd kezedbe a boldogságodat, és rá fogsz jönni, hogy azonnal boldogabbnak és erősebbnek fogod érezni magad.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu