TÁMASZKODJATOK AZ ANGYALOK SEGÍTSÉGÉRE ÉS BÍZZATOK BENNÜK

TÁMASZKODJATOK AZ ANGYALOK SEGÍTSÉGÉRE ÉS BÍZZATOK BENNÜK

Mióta az angyalok társaságában élem az életemet, minden megváltozott, beleértve magamat is. Egy nagyon fontos lecke, amit az én mennyei segítőimtől tanultam, hogy minden tőled függ. Amit gondolok, az érzéseim, a döntéseim, minden, ami vagyok, az én felelősségem.

Kép: stpaulcenter

Ennek a fajta tudatosságnak az eléréséhez rengeteg napi munkára van szükség, amit mindenki megtehet az angyalok segítségével. Az angyalok csodálatos, intelligens, sebezhetetlen, megvesztegethetetlen lények. Ők az isteni szeretet tiszta esszenciája, és ezért szeretnek mindenkit feltétel nélkül. Soha nem ítélkeznek felettünk, nem látnak bennünk hibákat, és csak az isteni lényünkre összpontosítanak.

Tökéletesen ismerik lelkünk történetét, tudják, milyen leckéket kell megtanulnunk, és milyen adottságaink és tehetségünk van. Nem avatkozhatnak be, hacsak nem kérjük a segítségüket, de ha ezt megtesszük, örömmel segítenek nekünk. Az angyalok számára nincs lehetetlen, nincs túl könnyű és nincs túl nehéz.

Bármit kérhetünk tőlük, ha az a saját és a többi érintett javát szolgálja. Fontos, hogy pontosak legyünk: minél részletesebben írjuk le a tennivalót, annál könnyebben tudják elvégezni.

Egy másik nagyon fontos dolog, amikor a segítségüket kérjük, hogy figyeljünk arra az érzelemre, ami akkor támad, amikor elképzeljük, hogy a kérésünk megvalósul. Az angyalok érzik hangulatunkat és érzelmeinket, és az a feladatuk, hogy boldoggá tegyenek minket. Ha nem azt kérjük, amit valójában akarunk, akkor semmi sem fog változni. Éppen ellenkezőleg, minél jobban érezzük magunkat egy beteljesült esemény elképzelésében, annál inkább segítenek majd megvalósítani.

Nincs jó vagy rossz időpont a kérésre, bármikor fordulhatsz hozzájuk. A kérésedet hangosan elmondhatod vagy leírhatod, gondolkodhatsz rajta vagy vizualizálhatod. Idővel mindenki megtalálja a megfelelő módját az angyalokkal való kommunikációnak. Beszéljen velük bizalmasan.

Az angyalok szeretnek játszani, és az első jelek, amiket küldenek neked, tollak, érmék és szívek. Ne feledd, hogy nem mindig fog megtörténni az, amit kívánsz. Ez nem jelenti azt, hogy imáitok nem találnak meghallgatásra. Az angyaloknak sokkal szélesebb látókörük van, mint nekünk, ismerik lelkünk történetét, és nagyon jól tudják, hogy valami a javunkat szolgálja-e vagy sem.

Előfordulhat, hogy amit kérünk, az nem a mi javunkat szolgálja, így nem fogjuk tudni elérni. Soha ne kérj szerelmi viszonyt egy konkrét személlyel, hanem egyszerűen csak egy gyönyörű szerelmi viszonyt, ahol tisztelnek és beteljesedsz.

Kérjétek tehát az angyalok segítségét, és az életetek meg fog változni. De ez nem fog egyik napról a másikra. Az angyalok segíteni fognak neked, megmutatják az utat és jeleket küldenek, de rajtad múlik, hogy más szemszögből közelítsd meg az életet, újra felfedezd isteni lényedet, tehetségedet és küldetésedet.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

További cikkek

Pénz horoszkóp Szűz

A Pénz horoszkóp Szűz jegyében állók számára, akik augusztus 24. és szeptember 22. között születtek, izgalmas és termékeny időszak következik a pénzügyi életben. Az aktuális ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Mérleg

Kedves Mérleg, örömmel tájékoztatunk a június hónap pénzügyi kilátásairól a Pénz horoszkópban! Általában ismert, hogy a Mérleg jegy szülöttei diplomáciai és igazságérzettel rendelkező személyek, akik ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Skorpió

Pénz horoszkóp Skorpió október 24.–november 22. Üdvözöllek, Skorpió! A mai napon megosztok veled néhány elemzést a pénzügyi helyzetedről és azt, hogy mire számíthatsz a közeljövőben. ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Nyilas

Üdvözöllek a pénz horoszkópban, Nyilas! Először is, nézzük meg, hogy milyen hatással lesz a bolygók állása a pénzügyi helyzetedre a mai napon, 2024. június 24-én. ...
Elolvasom
Scroll to Top