TÁRD KI A SZÁRNYAIDAT ÉS REPÜLJ

TÁRD KI A SZÁRNYAIDAT ÉS REPÜLJ

Kép: drinnamertsalova

Minden pillanat alkalmas arra, hogy kitárjuk a szárnyainkat és repüljünk. Mindig annyira el vagyunk foglalva a napi kötelezettségeinkkel, hogy elfelejtjük az álmainkat. Valójában a gyermekkori álmaink az isteni küldetésünkhöz kapcsolódnak.

Arról szól, hogy újra felfedezzük, mi az, ami mosolyra fakasztott minket és megdobogtatta a szívünket, de arról is, hogy felszínre hozzuk valódi lehetőségeinket. Az angyalok szeretnék látni, hogy szárnyalunk, és segíteni akarnak nekünk. Megpróbálnak kapcsolatba hozni bennünket a legtisztább vágyainkkal, és hálára hívnak bennünket.

Nagyon jól tudják, milyen fontos, hogy hálásak legyünk a kis és nagy dolgokért, amelyeket az élet ad nekünk. Hálás szívvel hozzuk magunkat olyan helyzetbe, hogy még több áldást vonzzunk az életünkbe. Az angyalok azt akarják, hogy megtanuljuk felismerni ennek az igazi gazdagságnak a természetét.

Arra hívnak minket, hogy értékeljük a bőségünket, nemcsak az anyagi, hanem az érzelmi bőséget is. Ha felismerjük azt a szerencsét, hogy olyan emberekkel vagyunk körülvéve, akiket szeretünk, és akik szeretnek minket, akkor a szívünk megnyílik az igazság előtt. Minél több tisztaság van a szívünkben, annál több esélyünk lesz álmaink megvalósítására.

Mindebben mindig angyali erők fognak minket támogatni. Ne kérdezzétek meg magatoktól, hogyan lesz lehetséges megvalósítani az álmaitokat. Hagyjátok az angyalokra azt a kellemes feladatot, hogy felépítsék a szinkronokat, amelyeknek ők a specialistái.

Maradj pozitív, és ragadd meg az utadon adódó lehetőségeket. Akaratod és vágyaid az angyalok által nyújtott segítséggel együtt szélesre tárják a bőség kapuit.

Tárd ki a szárnyaidat és repülj. Egy egész univerzumot fedezhetsz fel magadban és magadon kívül. Kapcsolódj össze a küldetéseddel és az álmaiddal. Az angyalok segítségével ez sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik. Ne halogasd tovább, csak akarnod kell, itt és most.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu