„Testi, lelki és szellemi szépség és magaslatok az elkövetkező napokban”

Az elkövetkező napokban a testi, lelki és szellemi szépség és magaslatok megnyilvánulását fogjuk tapasztalni. A külső megjelenésünk és a külvilágnak való bemutatkozásunk különösen fontossá válik. Ezen időszakban könnyebben érezhetjük magunkat vonzónak és szebben ragyoghat a bőrünk, csilloghatnak a szemünk, és eltűnhetnek a kilók. Számos lehetőségünk lesz a külső-belső szépségünk fokozására, például fogyókúrába kezdhetünk, kozmetikai kezeléseket végeztethetünk, vagy akár plasztikai műtétet is elvégeztethetünk. Emellett a lelki és szellemi szempontból is fejlődünk, nemesedünk, és képesek lehetünk elengedni a kicsinyes gondolatokat és rosszindulatot. Intellektuális szinten pedig sok új fejlesztés és előremutató változás várható. A hónap középpontjában az emberi kapcsolataink állnak, és sok társasági eseményre lehet számítani. Az egó és büszkeség pedig kiemelt figyelmet kap, és nehézségeket okozhat a kommunikációban és a beszélgetésekben.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

A testi, lelki és szellemi szépség és magaslatok megnyilvánulását fogjuk látni az elkövetkezendő napokban.

Különösen fontossá válnak a külsőségek, legyen szó a test szépségéről, de akár arról, hogy mit mutatunk a külvilágnak magunkról, az életkörülményeinkről. Akinek baja van önmagával, amúgy sem tetszik sokminden magán, annak még nehezebb lesz ez az időszak, mert csúcsra járatja az önmarcangolást.  Néhányan viszont azt tapasztalják majd, hogy nem kell annyit tenni azért, hogy vonzóbbak legyenek. Szebben ragyog a bőr, csillognak a szemek, olvadnak a kilók, kipattannak az izmok. Ne kérdezzétek, mitől lesz ez így, egyszerűen ez a Kakas hónap nagyobb támogatást ad arra, hogy szebbnek, vonzóbbnak érezzük magunkat. És, ami bent van, az nyilvánul meg a külvilágnak is, így mások is hamarabb felfigyelnek majd a pozitív változásainkra. Különösen alkalmas ez a hónap arra, hogy tegyünk valamit a külső-belső szépségünkért. Most érdemes fogyókúrába kezdeni, fodrászhoz, kozmetikushoz menni, szépészeti beavatkozásokat végeztetni. Nagy precizitást igénylő vagy plasztikai műtéteknek is kedvezők az energiák.

Lelki értelemeben nagyot lehet fejlődni, nemesedni. Felül lehet emelkedni a kicsinyes gondolatokon, irigységen, rosszindulaton. Járhatjuk a saját utunkat anélkül, hogy másoknak akarnánk megfelelni. Persze, ahogy ez lenni szokott, nem mindenkinek megy ez majd zökkenőmentesen. Előtte le kell majd tudni néhány kört: el kell bukni néhányszor, sérülni vagy bántani kell, ahhoz, hogy végül ráébredjünk a magunk igazságára. A saját tapasztalatnál semmi sem lesz jobb tanácsadó. Ne a mindent megmondó „guruk” által kijelölt utat járjuk, hanem a saját megéléseinkre, a belső hangunkra támaszkodjunk. A belső késztetésünk is ez lesz: a magunk útját járni, a saját változásainkat és fejlődésünket elindítani és maximálisan megélni. Az érzelmeket hűti a sok fém, ami jelen lesz a hónap folyamán, ami miatt kritikusabbak, keményebbek lehetünk önmagunkkal és másokkal szemben is. Ugyanakkor pont emiatt józan döntéseket tudunk hozni, amiben helyet kap az igazságosság és korrektség is.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!