Ez az 5 csillagjegy unja meg leghamarabb a párkapcsolatot

Ez az 5 csillagjegy unja meg leghamarabb a párkapcsolatot

 

Vannak, akinek idő kell ahhoz, hogy érzelem alakuljon ki bennük a másik iránt. És vannak olyanok, akik olyan gyorsan megunják a párjukat, mint amilyen gyorsan megkedvelték. Állítólag az egyes csillagjegyekre sokkal inkább jellemző ez, mint másokra. Mutatjuk, ez az 5 csillagjegy unja meg leghamarabb a párkapcsolatot.

Minden egyes csillagjegy és azon belül is minden ember másképp viselkedik a párkapcsolatban. Vannak, akik első látásra szerelmesek lesznek, és életük végéig kitartanak a párjuk mellett. Vannak, akinek idő kell ahhoz, hogy érzelem alakuljon ki bennük a másik iránt. És vannak olyanok, akik olyan gyorsan megunják a párjukat, mint amilyen gyorsan megkedvelték. Állítólag az egyes csillagjegyekre sokkal inkább jellemző ez, mint másokra. Mutatjuk, ez az 5 csillagjegy unja meg leghamarabb a párkapcsolatot.

Kos

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

A Kosok szeretnek vadászni, szeretnek hódítani. És hajlamosak arra, hogy fejjel rohanjanak a falnak, vagyis ez esetben fejest ugorjanak egy kapcsolatba – meggondolatlanul. De amilyen gyorsan belekezdenek egy kapcsolatba, olyan gyorsan képesek ki is lépni belőle, amikor rájönnek, hogy valójában nem is azt akarták. Mert már megvan a „zsákmány”, már nincs több kihívás a számukra.