Vénusz és asztrológia: Hogyan befolyásolja a szerelem bolygója a szerelmi életedet?

Vénusz és asztrológia: Hogyan befolyásolja a szerelem bolygója a szerelmi életedet?

A Vénusz az értékről szól. Ez szabályozza a pénzhez, az esztétikához és ahhoz való viszonyunkat, amit pazarlónak találunk. De talán még híresebb, hogy a Vénusz-jegyünk árulkodik arról, milyen stílusban szeretünk és romantikázunk.

Mindannyian tudjuk, hogy a Vénusz a szerelem bolygója. A szerelem, a szépség és az élvezetek istennőjének is nevezik, így logikus, hogy az asztrológiában is ezeken a területeken uralkodik. Az értékekről szól. Ez szabályozza a pénzhez, az esztétikához és ahhoz való viszonyodat, amit pazarlónak találsz. De talán még híresebb, hogy a Vénusz-jegyünk árulkodik arról, hogy milyen stílusban szeretünk és romantikázunk – hogyan flörtölünk, mutatjuk ki a szeretetünket, hogyan éljük meg az érzéki örömöket, hogyan leszünk szerelmesek, hogyan nyerünk értéket a kapcsolatokból, és így tovább. Ha tehát a Vénusz az uralkodó bolygód, akkor áldott vagy, mert szilárd kapcsolatod van a szeretettel és a ragaszkodással, és az életed tele lesz szerelemmel és romantikával.

Kép: madeinvilnius

A Vénusz által uralt csillagjegyek

Ha Bika vagy Mérleg vagy, szerencsésnek mondhatod magad, mert a Vénusz az uralkodó bolygód. A Vénusz hatással lesz a személyiségedre, és mindig is nőies lényed lesz. A Vénusz befolyása miatt gyengéd, érzékeny és együttérző leszel. Türelmesebbé és békésebbé is tesz téged, és a személyiségedre gyakorolt hatása mérhetetlen lesz. Hatással lesz a jellemedre, de a kapcsolatodra is.

Mi fog történni, ha a Vénusz rossz pozícióban van

A Vénusz a 2., 3., 4., 7. és 12. házban kedvezőnek számít. Ha a Vénusz a fent említett pozíciók bármelyikében áll, pozitívan hat rád. Kedvezőtlen azonban, ha a Vénusz az első, a hatodik vagy a kilencedik házban áll. Ezek a helyzetek károsnak tekinthetők, és ezért a Vénusz helytelen helyzete számos negatív hatással lesz az életedre.

Szerelmi életében sok vita és probléma adódhat, és a házasság is kihívást jelenthet. Nem leszel képes kezelni az érzelmeidet, ami befolyásolni fogja a viselkedésedet, és azon kaphatod magad, hogy káros dolgokat teszel magaddal szemben. Mivel a Vénusz a szerelmet, a szeretetet és az érzelmeket szabályozza, jelentősen befolyásolja a szerelmi kapcsolatokat, ha kedvezőtlen helyzetben van.