Szerelmi cigánykártya jóslás: A lapok ősi üzenete megmutatja sorsodat

A cigánykártya jóslás nem véletlenül tartozik az egyik legnépszerűbb jóslási módszer közé: a lapok hihetetlen bonyolultsággal tárják fel a közeljövő eseményeit!

A kártyajóslás hosszú múltra tekint vissza, az ősi, vándorló népek már réges-rég használták ezeket a kártyákat az univerzum erőinek közvetítésére. A cigánykártya kiemelkedik a többi jóskártya közül is, lenyűgöző pontossággal világítva rá sorsunkra, különösen a közeljövő tekintetében.

Kép: hermit

A szerelmi cigánykártya jósláshoz pihenj el csendben, hagyva, hogy gondolataid lelassuljanak. Válassz egy számot 1 és 99 között: lehet ez az a szám, ami először felmerül a fejedben, vagy olyan szám, ami gyakran előfordult az életedben mostanában. Ha kétszámjegyű számod van, akkor olvasd el mindkét számjegy jelentését. Engedd, hogy az intuíciód „dolgozzon”, és mutassa meg, hogyan kapcsold össze ezeket az üzeneteket!

Kép: istockphoto

1.lap – Ajándék

Ez a lap kedvező fordulatokat jelöl. Az Ajándék lap arra utal, hogy váratlanul megoldódnak a kapcsolattal, szerelemmel kapcsolatos kérdések. Ha szingli vagy, hamarosan találkozol azzal a személlyel, akit mindig is vártál. A lap azt is jelentheti, hogy meglepődve tapasztalod, hogy valaki vonzódik hozzád, akitől nem vártad. A fogantatást, gyermekáldást is szimbolizálhatja ez a lap.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!