Ajándék titkos összetevővel – amivel még biztosan sehol sem találkozhattál

 

Ajándék titkos összetevővel – amivel még biztosan sehol sem találkozhattál

Valami igazán különlegeset szeretnél ajándékozni idén karácsonykor? Eleged van a tömegtermékekből? Akkor válaszd a Garden by Zoe élő növénydobozát, amely végre Magyarországon is beszerezhető.

Szeretet – növénydobozba csomagolva

Megajándékozni egy szerettünket sohasem egyszerű. Egyrészt azért, mert viszonylag könnyű elveszni a tucattermékek tengerében, másrészt azért, mert nagyon egyszerű mellényúlni. Biztosan veled is előfordult már, hogy nehéz volt mosolyt erőltetni az arcodra egy karácsonyi mintás kötött pulcsi kibontása közben, vagy önfeledten örülni egy olyan rózsadoboznak, amihez hasonlót már minden ismerősöd megkapott jó pár alkalommal. De azok a pillanatok is idegőrlők, amikor abban bízol, hogy a gondosan kiválasztott könyv még nincs meg otthon az ajándék címzettjének – de legalábbis még biztosan nem olvasta…

Mit szólnál, ha idén egy olyan ajándékkal tudnál előrukkolni, amilyen még biztosan nincs senkinek – hiszen csak mostantól rendelhető Magyarországon? Egy csodálatos, élő növénydobozról van szó, ami 4 összetevőből áll: egy gyönyörű élő növényből, a növény otthonából, egy minőségi dobozból, olyan elemekből, amelyekkel egyedivé tudod varázsolni az élő növénydobozt, és a titkos összetevőből.

A titkos összetevő

Amikor ajándékot választunk szerettünknek, néhány dolgot érdemes átgondolnunk. Talán a legfontosabb, hogy tisztázzuk, impulzív személyiségű, vagy inkább a tartósabb, kiegyensúlyozottabb stílus képviselője. A talány, a szenvedély megtesítesítője, vagy az egyensúly jelképe. Aztán fontos a kapcsolatunk természete is: a szerelmünkről, a családtagunkról, a barátunkról, vagy a kollégánkról van-e szó. Továbbá azt is el kell döntenünk, hogy szeretnénk-e valami személyeset, rá jellemzőt adni meglepetésként? Ha minden kérdésre igen a válasz, akkor megtaláltad élő növénydobozunk titkos összetevőjét: Te magadat, aki ezekkel a választásokkal teszed teljessé a meglepetést.

Garden by Zoe – a megvalósult álom

A Garden by Zoe termékek célja, hogy örömet okozzanak a megajándékozóknak és a megajándékozottaknak egyaránt. Ezek a növénykollekciók stílusos és kreatív ajándékok.  Különleges és tartós ajándékok, amelyek bármilyen otthonnak üde színfoltjai lehetnek, hiszen minden helyiséget különlegessé varázsolnak. Magukban foglalják az életet, tartósak és cselekvésre ösztönöznek. A dobozokban található növények egész évben gyönyörű színekben pompáznak, miközben az átlagosnál jóval kevesebb törődést igényelnek.

Ezzel az ajándékkal sokkal többet lehet kifejezni, mint egy egyszerű virágcsokorral, egy bon-bonnal, vagy egy üveg borral – legyen szó karácsonyról, névnapról, vagy akár születésnapról. A fehér és a fekete növénydobozos változatok egyaránt letisztult, elegáns és modern ajándéknak számítanak. A meglepetés növénydoboz összeállítása rendkívül egyszerű: első lépésként választani kell egy kollekciót a fehér, vagy fekete dobozos összeállítások közül, majd egy, vagy több növényt a dobozba. Ezt követően egyedivé tehető a kompozíció, különböző kiegészítő elemekkel.

A Garden by Zoe termékek minden tekintetben hozzájárulnak a bolygónk fennmaradásához, valamennyi növénydoboz öko-barát személetben készül. A dobozokat prémium papírból gyártják, a növények pedig megbízható termelőktől származnak. A szállítás során is törekednek a környezetvédelemre, ezért elérhető a személyes átvétel lehetősége is.  Amennyiben mégis sor kerül szállításra, nem kell attól tartani, hogy a termék megsérül, hiszen a szállítást virág- és növényszállításban jártas szolgáltató végzi.