Heti horoszkóp (május 16. – május 22.)

Heti horoszkóp (május 16. – május 22.)

Az új munkahét tele lesz kihívásokkal. Ne habozzon, amikor fontos döntéseket hoz. Viselkedjetek másokkal szemben tisztelettel, de védjétek meg a saját álláspontotokat!

Tudd meg most, mit tartogat számodra a sors a magánéletben és a szerelemben. Fedezd fel a csillagjegyek titkait, és légy mindig egy lépéssel mindenki más előtt. Sok boldogságot!

Kos

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

Pénzügyi gondok befolyásolhatják a hangulatát az elkövetkező napokban. Keresni fogja a kiutat a válságból, és elmélyülten dolgozik majd olyan ötletek kidolgozásán, amelyek megvalósítása küszöbön áll. Ne hanyagold el az ismerőseidet, az ő segítségükkel gyorsabban jutsz el a helyzeteden javító megoldásokhoz.

A szerencsédre is hagyatkozhatsz, de ott, ahol részvételi szándékot adtál, és aktív jelenlétedet mutattad. Mutassa ki tiszteletét azok iránt, akik támogatják és segítik Önt. A családban megértéssel fogsz találkozni, de ne súlyosbítsd a helyzetet a követeléseiddel. Oszd meg a hozzád közel állók tapasztalatait, és légy segítőkész; nagy reményeket fűznek hozzád. Jó hírek várnak rád, amelyek jobbá teszik az életedet.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!