Horoszkópok dátuma

Horoszkópok dátuma:

Csillagjegyek

Üdvözöljük az asztrológia, horoszkóp világában, azon belül a csillagjegyek rovatában. A bolygók és a csillagok mozgása már évezredek óta befolyásolja az emberiség minden generációját. Az asztrológia a kulcs a csillagjegyek megértéséhez.

Születésünk dátuma határozza meg azt, hogy milyen horoszkóp lesz a meghatározó ránk nézve az életünk során. 12 csillagjegy van és minden horoszkóp egy meghatározott időszakhoz, vagyis születési dátumhoz kötődik. Az alábbi felsorolásban találhatók a csillagjegyek ABC-és sorrendben.

Kép forrása: www.elle.com/life-love

Bak: December22.-Január20.
Bika: Április21.-Május21.
Halak: Február20.- Március20.
Ikrek: Május22.-Június21.
Kos: Március21.-Április20.
Mérleg: Szeptember23.Október23.
Nyilas: November23.-December21.
Oroszlán: Július23.-Augusztus23.
Rák: Június22.-Július22.
Skorpió: Október24.-November22.
Szűz: Augusztus24.-Szeptember22.
Vízöntő: Január21.-Február19.

Párhoroszkóp születési dátum alapján, Horoszkóp

A partner összeillés születési dátum szerint a legmegbízhatóbb. Ez a módszer megállapítja, hogy milyen az összeillés az Ön születési dátuma és társa születési dátuma szerint. Hasznos dolgokat tud meg, melyek kapcsolatuk segítségére lehetnek. Ha nem tud róluk meglepik Önt. Ha viszont elolvassa, hogy milyen problémák lesznek hatással szerelmével való kapcsolatára, készen lesz és képes lesz helyesen reagálni a helyzetre. Amennyiben érdekli Önt a születési dátum szerinti partner összeillés itt hamarosan elolvashatja.

Párkapcsolat nevek alapján, Horoszkóp

Minden névhez valamilyen jellemző vonás van hozzárendelve. Ez aztán átszáll a név hordozójára. Ez alapján lehet megállapítani a partner összeillést nevek szerint. A nevek összeillése többé kevésbé szórakozásra szolgál. Nem kell szó szerint komolyan venni. Ha megtudja, hogy társának olyan neve van amire jellemző a szoknyavadász tulajdonság, nem kell azonnal szakítania. Nem kell, hogy rá is vonatkozzon. A nevek szerinti partner összeillés hamarosan megtalálható lesz oldalunkon.

 

Forrás: hu.wikipedia.org

és, astrocentrum.sk

A Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek az idei évre