A csütörtöki nap Bőség angyalainak üzenete – Barátságok

A csütörtöki nap Bőség angyalainak üzenete

Barátságok

Az emberek, akik körülvesznek, hatással lehetnek az energiádra, a megjelenésedre és a megnyilvánulási képességedre. Az első személyek, akik eszedbe jutnak, azok, akik a jelenlegi helyzetedben cselekszenek. Bízzon az intuíciójában.

Valószínűleg nem maguk az emberek, hanem a velük kapcsolatos érzéseid. Úgy tűnik, hogy valami drámai helyzetbe keveredtél, amely eltávolít az életutadról. Ez lehet például belső gyötrődés, például harc valakivel az elmédben, vagy ha valaki dühös vagy félsz valakitől, vagy más folyamatok, amelyek energiát szívnak el tőled.

Itt az ideje, hogy őszintén elemezd az életedben lévő emberek, köztük a közösségi médiás barátaid iránt érzett érzéseidet. Ha valaki rontja az önbecsülését vagy a koncentrációs képességét, ideje feltennie magának a kérdést, hogy ez a kapcsolat mérgező-e? A nyílt beszélgetés vagy a tanácsadóval való munka segít javítani az ilyen típusú kapcsolaton, néha egyszerűen csak szünetet kell tartani. Bízz a szívedben, az tudja az igazságot.

Amikor elengedsz egy mérgező kapcsolatot, helyet csinálsz a szívedben és a naptáradban az új, egészséges kapcsolatoknak. És természetesen az önmagaddal és az Istennel való pozitív kapcsolat elengedhetetlen az egészséghez, a boldogsághoz és a bőséghez.