A csütörtöki nap Bőség angyalainak üzenete

A csütörtöki nap Bőség angyalainak üzenete

A siker érdekében megszervezve

Kép: pixels

 Fontos a munka- és élettered, valamint a kötelezettségeid megszervezése.

A szervezetlenség miatt úgy érezheti, hogy a szokásos napi tevékenységek túlterheltek. Ha úgy érzi, hogy a napi teendők és felelősségek túl soknak tűnnek, elfelejthet fontos információkat vagy határidőket, ami megnehezíti, hogy nyugodt és központosított maradjon, és hogy a rendezvény munkájának minden kulcsfontosságú elemét vizualizálja.

Az önszerveződés egyszerűen azt jelenti, hogy az embernek rendet kell tennie az életében. Egyszerűen csak jelölje be a számlák határidejét a naptárában. A teendők listájának felírása és az egyes feladatok kipipálása biztosítja, hogy befejezd, amit elkezdtél.

Vegye észre a nagyobb mentális tisztaság érzését, ahogy elkezdi rendezni magát. Érezzétek a lélek könnyedségét, amely az új valóságotok lesz. Figyeljen a stressz-szintjére, és nézze meg, mennyire csökken.

Ha azt hiszed, hogy már szervezett vagy, ellenőrizd, hogy nem vagy-e túlságosan szervezett, ami a megengedés rovására megy. Az időd nagy részét „rendrakással” töltöd? Kényelmetlenül érzi magát, ha a tér legkisebb eleme is zsúfolt? Ha igen, akkor a Bőség Angyalai emlékeztetnek arra, hogy ez egy olyan taktika, amellyel az egó próbál téged eltéríteni a helyes útról. Rendezettnek és szervezettnek lenni jó dolog, de nem olyan mértékben, hogy megakadályozza, hogy aktívan dolgozz azokon a prioritásokon, amelyek támogatják a Bőségedet.