A szombati nap kristályangyal üzenete – Lassítson!

A szombati nap kristályangyal üzenete

Zafír ásvány

Lassítson!

Kép: robbreport

Az angyalok azért küldik neked ezt, mert a korlátok fölé hajtottad magad a folyamatos feladatmegoldással, a határidők betartásával és a másokért való aggódással. Az is lehet, hogy túlzásba vitte a társasági életét, vagy késő estig ünnepelt. Ideje pihenni és méregteleníteni, hogy visszanyerjük energiánkat és egészségünket.

Ez arra is emlékeztet, hogy élj a jelen pillanatban, és a lépésről lépésre haladj, hogy elkerüld a túlterheltség érzését. Talán túlságosan a jövőre koncentráltál, jobb időkben reménykedtél, vagy aggódtál amiatt, hogy mi vár rád. Vagy múltbéli események kísértik. Most arra kaptok útmutatást, hogy az „itt és most”-ra összpontosítsatok, hogy élvezni tudjátok az életet, még akkor is, ha a jelenlegi helyzetetek nem ideális.

Ezenkívül azt is javasolhatja, hogy hagyjon fel egy stresszes munkával, vagy hagyjon fel egy olyan hobbival, amely már nem az Ön számára való, ha az veszélyezteti a fizikai vagy mentális egészségét. Nyugodj meg, és nézz nyugodtan szembe az élettel.

Zafír ásvány:

A rubinnal azonos családba tartozik, színe általában élénk kék. Jó meditációhoz, lecsendesíti az elmét és megnyugtatja a gondolatokat.