ANGYALI GYÓGYÍTÁS

Kép: Charisma News

Angyali gyógyítás: egy erőteljes, hatékony és jótékony eszköz, amelyet a gyógyító angyalok világából csatornáznak, hogy támogassák az emberiséget abban, hogy a valaha volt legjobb élményben legyen része.

 1. ANGYALI GYÓGYÍTÁS
 2. MIRE JÓ AZ ANGYALI GYÓGYÍTÁS?
 3. KI VÉGEZHETI AZ ANGYALI GYÓGYÍTÁST?
 4. MIT KAPSZ AZ ANGYALI GYÓGYÍTÁSTÓL?

Üdvözöljük az Ősi Lélek Angyalainak varázslatos világában, a döntéseid hoztak ide, talán kíváncsiságból, vagy talán megoldást keresel, mindenesetre tudd, hogy az Angyalok szívesen látnak és örömmel segítenek neked. Most dőljetek hátra, lazítsatok, és hagyjátok, hogy a Szív végezze a munkát, az Angyali világ a rendelkezésetekre áll.

ANGYALI GYÓGYÍTÁS

Az angyali gyógyítás az emberiség jólétét célzó módszerek összessége, amely a gyógyító angyalok jótékony frekvenciáit használja mint például:

 • Aladiah őrangyal
 • Melahel őrangyal
 • Habuiah őrangyal
 • Őrangyal Hahasiah
 • Őrangyal Seheiah

Az „Angyali gyógyítás” módszerének köszönhetően kapcsolatba kerülhetsz ezeknek a csodálatos fény entitásoknak a jótékony energiáival, amelyek mindig is segítették az embereket az evolúciós útjukon.

A gyógyítás területén végzett munkánk során rájöttünk, hogy a legtöbb emberből hiányzik az Energia, következésképpen kevés a motivációjuk, és végül nem fognak cselekedni, így az élet, a növekedés és a fejlődés iránti vágy valóságos stagnálását idézik elő.

Tudnotok kell, hogy az Energia mindenhol jelen van, mivel minden energia, még az emberi test is energiából áll. Hadd magyarázzam el jobban, az emberi test Anyagból áll, az anyag atomokból áll, az atomok pedig energiából állnak, ezért az Energia hiánya az emberi lényt egy megállt állapotba helyezi, egy valódi visszafordulás a személyes evolúciós úton, és amikor az energia nem áramlik szabadon, sok probléma keletkezik érzelmi szinten, és az érzelmi problémák elkerülhetetlenül létrehozzák azt, amit mindannyian Betegségként ismerünk.

MIRE JÓ AZ ANGYALI GYÓGYÍTÁS

Amikor úgy érezzük, hogy nincs elég energiánk, fokozatosan elkezdünk lemondani sok mindenről az életünkben, például arról, hogy sétálni menjünk, sportoljunk, olvassunk vagy egy projektet hozzunk létre, és így tovább.

Gondoltál már arra, hogy mi mindenről mondasz le, amikor úgy érzed, hogy nincs elég energiád?

Energia nélkül rosszul dolgozol, kevésbé érzed magad kreatívnak, kevesebb ötleted van, nem tudsz gondoskodni a családodról, a párodról, a testedről, nincs erőd kivenni szabadságot, hogy a szenvedélyeidnek hódolj, keveset és egyáltalán nem alszol nyugodtan…

Egyszóval, törékenynek érzed magad. Elkerülhetetlenül jobban ki vagy téve a kívülről érkező szorongásnak, stressznek, aggodalmaknak, mérgező érzelmeknek és kondicionálásnak. Gondolkodjon el azon, mennyire fontos, hogy naponta gondoskodjon energiája minőségéről.

Igen, mert a minőség sokkal többet ér, mint a mennyiség, ha azt akarjuk, hogy mélyen életerősnek érezzük magunkat, és stressz nélkül össze tudjuk egyeztetni a munkát és a személyes kötelezettségeket.

Angyali gyógyítás segít, hogy:

 • gondoskodjon a jólétéről annak minden formájában
 • egészséges életmódot folytatni a fizikai és mentális egyensúly elérése érdekében.
 • robbantsd ki belső fiatalságodat, bármilyen korú is vagy, és élj békésen túl azon, ami körülötted történik, ami gyakran idegességet, szorongást és más mérgező érzelmeket okoz neked.

A jelen pillanat teljes mértékű élvezete segíteni fog az energiád minőségén dolgozni. Az Angyali gyógyítás módszerével könnyebben megszabadulhatsz mindazoktól a szokásoktól, amelyek korlátozzák fizikai, mentális és érzelmi energiádat, és megértheted, hogyan hozhatod végre magasabb szintre.

KI VÉGEZHETI AZ ANGYALI GYÓGYÍTÁST?

Angyali gyógyítás csakratisztító technikákat, kristályterápiát és angyali módszereket használ.

Az Angyalok gyógymódja a hitelesített Angyali Operátor alakjára támaszkodik (győződjünk meg róla, hogy ez egy ilyen), aki képes kommunikációs csatornát létrehozni a tanácsadó és az Égi Világ között. Ezt a gyakorlót „ANGYALI KÖZVETÍTŐNEK” nevezik.

Angyali operátor közvetlen kapcsolatot teremt az angyalok világával (különösen a gyógyító angyalokkal) és a spirituális vezetőkkel, akikkel lehetséges üzeneteket, megoldásokat, tanácsokat és terápiákat közvetíteni, amelyek alkalmasak a tanácsadó által jelzett probléma megoldására.

Az angyali gyógyítás csakratisztító technikákat, kristályterápiát és angyali módszereket használ.

Tehát aki az Angyalgyógyítást használja, az kap:

 • Több energiát,
 • feloldó és inspiráló üzenetek,
 • saját nehézségeik megértése,
 • jólét,
 • nyugalom.

Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnénk, egy viszonzatlan szerelem, egy fontos projekt, a munka, a pénzügyek. Ez sokakkal megtörténik, és nem mindenki ismeri a csodálatos angyali módszereket, amelyeknek köszönhetően javítani lehet az életünket.

MIT KAPSZ AZ ANGYALI GYÓGYÍTÁSTÓL?

Az angyali gyógyítás felszabadítja, felélénkíti, optimalizálja és racionalizálja az életét. Ennek köszönhetően világos jelzéseket kapsz a következő lépésekről, amelyeket meg kell tenned céljaid elérése érdekében, megérted életfeladatodat és azt, hogy milyen ajándékok állnak rendelkezésedre, azaz a jólét, a boldogság és a nyugalom.

További cikkek

Napi horoszkóp, 2024. május 24.: Az év egyik legfontosabb változása jön el

Kos (március 21 – április 19) A mai nap kifejezetten izgalmas lehet a Kosok számára, hiszen a csillagok kedveznek az energiájuknak és lendületüknek. Most van ...
Elolvasom

Napi horoszkóp, 2024. május 25.: A Szűz izgalmas hírt kap, a Bakra változás vár

Kos (március 21 – április 19) A mai nap kifejezetten izgalmas lehet a Kosok számára, hiszen a csillagok kedveznek az energiájuknak és lendületüknek. Most van ...
Elolvasom

Felbecsülhetetlen erővel a péntek érkezik! Ezt ígéri a Csodás napja lesz május 24-én ezeknek a csillagjegyeknek horoszkóp.

Május 24. rendkívüli nap lesz a következő csillagjegyek számára Eljött az ideje, hogy hittel és erővel lépjünk előre az életünk útján. Megérkezett a 2024. május ...
Elolvasom

2024-es karmikus kihívások: ezeknek a csillagjegyeknek a feladata a családi karma beteljesítése!

Bár sokan szeretnének egy karmamentes és hibátlan családban születni, sajnos ilyen nem létezik. A családi karmában ugyanis sok generáción átívelő energiák halmozódnak fel, melyek átadódnak ...
Elolvasom
Scroll to Top