RELAXÁCIÓ: A NYUGALOM KULCSA

RELAXÁCIÓ: A NYUGALOM KULCSA

Kép: wallpaperaccess

A test ellazulása és a mély légzés elválaszthatatlan ikrek. Teljesen lehetetlen az egyiket a másik nélkül gyakorolni. A relaxáció az első lépés, amit meg kell tennünk ahhoz, hogy megtisztítsuk elménket a negatív gondolatoktól és feldolgozzuk a pozitív gondolatokat. Ez az alapvető feltétele annak, hogy meghalljuk angyalaink üzeneteit és észrevegyük jeleiket.

A mindennapi életünk lehetővé teszi számunkra a pihenés pillanatait, de gyakran nem vesszük észre. Séta, egy jó könyv elolvasása, éneklés, zenehallgatás, tánc, testmozgás – csak néhány példa azokra a tevékenységekre, amelyek segíthetnek kikapcsolódni és ellazulni.

Egy dolgot fontos tisztázni: a kimerültség érzésének semmi köze a nyugalomhoz. A kikapcsolódáshoz olyan tevékenységeket kell választania, amelyek olyan szelídek és nyugodtak, mint az elérni kívánt nyugalmi állapot.

A relaxáció lehetővé teszi, hogy az elme elvonatkoztasson az egyéni – napi és alkalmi – problémáktól azáltal, hogy egy kis pihenést ad neki. Az általános vélekedéssel ellentétben ez nem időpocsékolás, hanem időnyerés. A rövid pihenés lehetővé teszi, hogy az ember kipihentebb és éberebb legyen. A friss, nyugodt és kipihent elme sokkal gyorsabban reagál, és képes gyors megoldásokat találni a kisebb napi problémákra.

Az angyalok jól ismerik a pihenés és a relaxáció előnyeit, és segíthetnek nekünk elérni ezt az állapotot. Megkérhetjük Metatron arkangyalt, hogy szakítson „időt” olyan tevékenységekre, amelyek lehetővé teszik számunkra a pihenést, míg Ráfáel arkangyal segíthet nekünk gyakorolni a tudatos légzést.

Gyakran előfordul, hogy a stressz miatt úgy tartjuk vissza a lélegzetünket, hogy észre sem vesszük. A légzés elengedhetetlen az agyunk oxigénellátásához. Ha kérjük a közreműködését, Raffaello segíthet nekünk, hogy szabályosan lélegezzünk. Végül pedig Jophiel arkangyal segíthet elérni a nyugalom és a csend állapotát, ami lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben ellazuljunk.

Adj időt magadnak a pihenésre, és lélegezd be az életet teljes gőzzel – ez a nyugalom kulcsa.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu