RELAXÁCIÓ: A NYUGALOM KULCSA

Kép: wallpaperaccess

A test ellazulása és a mély légzés elválaszthatatlan ikrek. Teljesen lehetetlen az egyiket a másik nélkül gyakorolni. A relaxáció az első lépés, amit meg kell tennünk ahhoz, hogy megtisztítsuk elménket a negatív gondolatoktól és feldolgozzuk a pozitív gondolatokat. Ez az alapvető feltétele annak, hogy meghalljuk angyalaink üzeneteit és észrevegyük jeleiket.

A mindennapi életünk lehetővé teszi számunkra a pihenés pillanatait, de gyakran nem vesszük észre. Séta, egy jó könyv elolvasása, éneklés, zenehallgatás, tánc, testmozgás – csak néhány példa azokra a tevékenységekre, amelyek segíthetnek kikapcsolódni és ellazulni.

Egy dolgot fontos tisztázni: a kimerültség érzésének semmi köze a nyugalomhoz. A kikapcsolódáshoz olyan tevékenységeket kell választania, amelyek olyan szelídek és nyugodtak, mint az elérni kívánt nyugalmi állapot.

A relaxáció lehetővé teszi, hogy az elme elvonatkoztasson az egyéni – napi és alkalmi – problémáktól azáltal, hogy egy kis pihenést ad neki. Az általános vélekedéssel ellentétben ez nem időpocsékolás, hanem időnyerés. A rövid pihenés lehetővé teszi, hogy az ember kipihentebb és éberebb legyen. A friss, nyugodt és kipihent elme sokkal gyorsabban reagál, és képes gyors megoldásokat találni a kisebb napi problémákra.

Az angyalok jól ismerik a pihenés és a relaxáció előnyeit, és segíthetnek nekünk elérni ezt az állapotot. Megkérhetjük Metatron arkangyalt, hogy szakítson „időt” olyan tevékenységekre, amelyek lehetővé teszik számunkra a pihenést, míg Ráfáel arkangyal segíthet nekünk gyakorolni a tudatos légzést.

Gyakran előfordul, hogy a stressz miatt úgy tartjuk vissza a lélegzetünket, hogy észre sem vesszük. A légzés elengedhetetlen az agyunk oxigénellátásához. Ha kérjük a közreműködését, Raffaello segíthet nekünk, hogy szabályosan lélegezzünk. Végül pedig Jophiel arkangyal segíthet elérni a nyugalom és a csend állapotát, ami lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben ellazuljunk.

Adj időt magadnak a pihenésre, és lélegezd be az életet teljes gőzzel – ez a nyugalom kulcsa.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

További cikkek

A tiltott gyümölcs csábítása avagy mikor a vonzás veszélyes is lehet

Az Ikrek téged kinyír, de nyugodtan ismerkedj Bakkal, Kossal, Halakkal Sokan hisznek az asztrológiában, a horoszkópokban és az ezotériában, hiszen ezek a területek hozzánk közel ...
Elolvasom

Növekvő jövedelem várható a harmadik héten.

A kínai horoszkóp mindig izgalmas lehetőséget nyújt számunkra, hogy betekintést nyerjünk a jövőnket és megtudjuk, milyen események várnak ránk az elkövetkező időszakban. Ha te is ...
Elolvasom

Mérleg Hold: Újrakezdés és újraindítás – Frissítsd fel az életed!

Május 19. vasárnap: Légy nyitott az újrakezdésre! Megérkezett hozzánk a május 19-i vasárnap, amely az újrakezdés jegyében áll. Az égi konstellációk ezen a napon lehetőséget ...
Elolvasom

Bőség angyalainak áldása a sikeres finanszírozáshoz

Szombati éjszakára a felemelkedett mesterek üzenetei átjárnak minket, hogy áldást és bőséget hozzanak az életünkbe. Ez a nagyszerű üzenet szól azoknak, akik szeretnék megtapasztalni a ...
Elolvasom
Scroll to Top