RELAXÁCIÓ: A NYUGALOM KULCSA

Kép: wallpaperaccess

A test ellazulása és a mély légzés elválaszthatatlan ikrek. Teljesen lehetetlen az egyiket a másik nélkül gyakorolni. A relaxáció az első lépés, amit meg kell tennünk ahhoz, hogy megtisztítsuk elménket a negatív gondolatoktól és feldolgozzuk a pozitív gondolatokat. Ez az alapvető feltétele annak, hogy meghalljuk angyalaink üzeneteit és észrevegyük jeleiket.

A mindennapi életünk lehetővé teszi számunkra a pihenés pillanatait, de gyakran nem vesszük észre. Séta, egy jó könyv elolvasása, éneklés, zenehallgatás, tánc, testmozgás – csak néhány példa azokra a tevékenységekre, amelyek segíthetnek kikapcsolódni és ellazulni.

Egy dolgot fontos tisztázni: a kimerültség érzésének semmi köze a nyugalomhoz. A kikapcsolódáshoz olyan tevékenységeket kell választania, amelyek olyan szelídek és nyugodtak, mint az elérni kívánt nyugalmi állapot.

A relaxáció lehetővé teszi, hogy az elme elvonatkoztasson az egyéni – napi és alkalmi – problémáktól azáltal, hogy egy kis pihenést ad neki. Az általános vélekedéssel ellentétben ez nem időpocsékolás, hanem időnyerés. A rövid pihenés lehetővé teszi, hogy az ember kipihentebb és éberebb legyen. A friss, nyugodt és kipihent elme sokkal gyorsabban reagál, és képes gyors megoldásokat találni a kisebb napi problémákra.

Az angyalok jól ismerik a pihenés és a relaxáció előnyeit, és segíthetnek nekünk elérni ezt az állapotot. Megkérhetjük Metatron arkangyalt, hogy szakítson „időt” olyan tevékenységekre, amelyek lehetővé teszik számunkra a pihenést, míg Ráfáel arkangyal segíthet nekünk gyakorolni a tudatos légzést.

Gyakran előfordul, hogy a stressz miatt úgy tartjuk vissza a lélegzetünket, hogy észre sem vesszük. A légzés elengedhetetlen az agyunk oxigénellátásához. Ha kérjük a közreműködését, Raffaello segíthet nekünk, hogy szabályosan lélegezzünk. Végül pedig Jophiel arkangyal segíthet elérni a nyugalom és a csend állapotát, ami lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben ellazuljunk.

Adj időt magadnak a pihenésre, és lélegezd be az életet teljes gőzzel – ez a nyugalom kulcsa.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

További cikkek

Anyagi horoszkóp Kos

Anyagi horoszkóp Kos március 21.–április 20. 2024. július 18. Üdvözöllek kedves Kos! Ahogy egy újabb hónap kezdetéhez érkezünk, elhozom neked az anyagi horoszkópodat. Az univerzum ...
Elolvasom

Anyagi horoszkóp Bika

Anyagi horoszkóp Bika április 21.–május 21. Bika szülöttek, örömmel köszöntök titeket az anyagi horoszkóp apró gondozójaként! Ahogy az asztrológiai hiedelmek szerint, a bika jegyében születettek ...
Elolvasom

Anyagi horoszkóp Ikrek

Anyagi horoszkóp Ikrek május 22.–június 21. Üdvözlöm, kedves Ikrek! Ebben az anyagi horoszkópban feltérképezem az anyagi helyzetüket és lehetőségeiket a következő időszakra. Ehhez használom az ...
Elolvasom

Anyagi horoszkóp Rák

Anyagi horoszkóp Rák június 22.–július 22. Üdvözlöm kedves Rákokat! Az anyagi helyzet mindannyiunk számára fontos szerepet játszik az életünkben. Az anyagiak közvetlen hatással vannak mindennapi ...
Elolvasom
Scroll to Top