A csütörtöki nap Angyal üzenete – Tárd ki a szárnyaidat és repülj

A csütörtöki nap Angyal üzenete

Tárd ki a szárnyaidat és repülj

Kép: twitter

Sok ajándékotok van, amit meg kell osztanotok a világgal, kezdve a jelenlétetekkel ezen a bolygón. Isten szeretetének megtestesítőjeként gyógyulást hozol, pusztán azáltal, hogy élsz.

Amikor örömteli tevékenységekben veszel részt, a benne rejlő energia felemel téged, mint egy madár a felhőáramlatot, hogy felszálljon. Nem fontos, hogy ez a tevékenység nyereséget hoz-e vagy sem.

A boldogságodból származó előnyök olyanok, mint egy vörös szőnyeg, amelyet az új lehetőségek, barátságok, üzleti kapcsolatok és a bőség üdvözlésére terítenek. A boldog embereket „szerencsésnek” tartják, de az öröm az a mágnes, amely egyre több elégedettséget és beteljesülést vonz.

Még ma fektessen be a boldogságába azzal, hogy időt fordít kedvenc elfoglaltságaira. Ne feledje, hogy ezek a tevékenységek azért jövedelmezőek, mert segítenek kitárni a szárnyait.

A nap gondolata

Megengedem magamnak, hogy kellemes tevékenységekkel töltsem az időmet. Amikor a szívem tele van örömmel, az életem új, varázslatos minőséget nyer. Megérdemlem, hogy boldog legyek, és ha az vagyok, a körülöttem lévő emberek is jól járnak.