A pénteki nap isteni üzenete – Istenemre, te csodálatos vagy

A pénteki nap isteni üzenete

Istenemre, te csodálatos vagy.

Kép: quora

Sokan vannak, akik nem becsülik meg magukat. Próbálkoznak, de legbelül valami miatt rosszul vagy értéktelennek érzik magukat. Valójában észre sem veszik, hogy így éreznek. Pedig problémáik egy része az önszeretet hiányából fakad.

Az önbecsülés egy olyan téma, amelyről gyakran beszélnek, mégis sokan nem érzik magukat szeretetre méltónak, és mindig mások elismerését keresik. Ez sok párkapcsolati probléma forrása.

Kedves olvasó, szereted magad? Nem abban az értelemben, hogy tele vagy önteltséggel, hanem tiszta és alázatos módon. Szereted-e magadat úgy, ahogyan szeretteidet és barátaidat szereted? Könnyű mindenféle okokból elítélni magunkat, de Isten biztosít arról, hogy ezek közül az okok közül egyik sem fontos neki, és hogy nincs szükségünk arra, hogy jóváhagyást kapjunk. Az Úr gyönyörű léleknek teremtett téged, és gondosan kiválasztotta a testi „ruhát”, amelyet a földi életben viselni fogsz, Isten gyönyörűnek talál téged.

Azt mondja, hogy méltó vagy, csodálatosnak talál, nem lát benned semmilyen tökéletlenséget vagy hibát, ezért arra ösztönöz, hogy ugyanígy lásd magadat. Isten mindig elfogad és feltétel nélkül szeret téged, kedves olvasó. Olvassuk el a 139. zsoltárt, és megfigyelhetjük, hogy Dávid király arról elmélkedik, hogyan teremtett Isten minden lelket. Imádkozom, hogy az ő szemével lásd magadat.

Szép napot, hölgyeim,

Köszönöm, hogy feltétel nélkül szeretsz és megmutatod, hogyan szeressem magam egészséges, nem önző módon.

Zsoltár 111 : 2

Nagyok az Úrnak cselekedetei; kivánatosak mindazoknak, a kik gyönyörködnek azokban.