A szerdai nap Angyal üzenete – Bízz az érzéseidben

A szerdai nap Angyal üzenete

Bízz az érzéseidben

Kép: angelorum

Angyalaid üzeneteit elsősorban fizikai és érzelmi érzéseken keresztül hallhatod. A vezetésünk megérzések, intuíciók, mellkasi melegség, izomfeszülés, libabőrösödés stb. formájában érkezik hozzád.

Látjuk, hogy néha figyelmen kívül hagyod ezeket az üzeneteket, mint „csak érzéseket”, ezért arra kérünk, hogy bízz magadban. Gondolj arra, hányszor hagytad figyelmen kívül az érzéseidet, csak hogy később megerősödjenek, és biztosan megbántad, hogy nem hallgattál rájuk. Néha még félsz is az érzéseid intenzitásától, és átveszed mások érzelmeit.

Ne aggódjon amiatt, hogy egyedül kell keresztülmennie ezen, mert nálunk éjjel-nappal megtalálhatja a szükséges válaszokat. Beszéljen velük, ha kétségei vannak benyomásai érvényességével kapcsolatban. Konkrét jelzéseket és jeleket fogsz kapni, amelyek segítségével hasznosíthatod az érzéseiden keresztül érkező csodálatos üzeneteket.

A nap gondolata

Bízom az érzéseimben, mert Isten rajtuk keresztül szól nekem. Nagyra értékelem az általuk hozott ajándékokat, és könnyen meg tudom különböztetni és meg tudom érteni őket. Biztonságban vagyok, ha az intuícióimra hallgatok.