A szerdai nap Angyal üzenete – Élvezd az energia áramlását

A szerdai nap Angyal üzenete

Élvezd az energia áramlását

Kép: healyourlife

Megmagyarázhatatlan képességed van arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen legyél. Ma mi, angyalok azon dolgozunk veletek, hogy ezt a tehetséget finomítsuk és továbbfejlesszük.

Minden az energia áramlásának megértésével kezdődik, amely ugyanúgy működik, mint a víz vagy a levegő áramlása. Megtanultad, hogy egy fizikai tárgy, például egy kő eltérítheti a folyó áramlását, de nem állíthatja meg.

Hasonlóképpen, az isteni időzítés azt jelenti, hogy bízunk az imánk megválaszolásában szerepet játszó összes tényezőben. Ha azt hiszed, hogy probléma lesz, az olyan, mintha egy energiafalat állítanál fel, amely úgy viselkedik, mint egy szikla a víz alatt: az áramlat nem megy át a kövön, hanem nekicsapódik, és legyőzi azt.

Ma tartsátok fenn azt a szándékot, hogy hagyjátok, hogy az univerzum előrevigyen benneteket. Ne álljatok ellen a „lökésnek„, amely arra ösztönöz, hogy fejlődjetek és növekedjetek; ehelyett élvezzétek az áramlatot.

A nap gondolata

A megfelelő helyen vagyok a megfelelő időben, mert az isteni időzítés a javamra válik. Minden ellenállást a bőségre bízok. Most már teljesen nyitott vagyok az univerzum segítségének és ajándékainak befogadására.