A szerdai nap isteni üzenete – Tiszteld, amit Istentől kaptál

A szerdai nap isteni üzenete

Tiszteld, amit Istentől kaptál

Kép: cwicmedia

Egy közismert közmondás szerint a szerelem mozgatja a világot. Isten szeretete mozgatja a világot, de sokan még mindig azt hiszik, hogy a pénz a fő mozgatórugó.

Az igazság az, hogy a pénzre szükség van a földi szükségletek kielégítéséhez; nézzük meg tehát, mit mondanak a bibliai elvek és jelzések a gazdaságról. Először is, Isten azt szeretné, ha gyermekei jó gazdái lennének a kapott pénznek. Ez azt jelenti, hogy költségvetést kell készíteniük, és felelősségteljesen kell viselkedniük, hogy eltartsák magukat. Sok gazdasági probléma nem a jövedelemhiányból, hanem a pénzzel való rossz gazdálkodásból ered. Szerencsére különböző forrásokból tanulhatunk.

A Szentírás gyakran beszél a pénzről. Ha értelmes javaslatokat keresel, fordulj az isteni Igéhez, és tanulmányozd azt: Ő azt akarja, hogy az emberek Őt tekintsék minden jó forrásának, és tiszteljék, amit kapnak.

Isten nem akarja, hogy a szegénység szenvedést okozzon, ezért arra biztat minket, hogy legyünk hozzáértő gondnokok. Nem szabad kincseket gyűjtenünk magunknak, és szemet hunyni a rászorulók felett, hanem inkább a Szentlélekre kell hallgatnunk, aki a bőségben élőket adakozásra ösztönzi. A bibliai elvek szerint élve lehetséges adósságmentesen élni és másoknak adni. Meghívom Önt, hogy többet tudjon meg erről a témáról, hogy megszabaduljon a pénzügyi problémáktól, és képes legyen segíteni a rászorulókon.

Szép napot, hölgyeim

Úgy érzem, már sokat kérdeztem, de még mindig itt vagyok. Tudom, hogy nem viselkedtem bölcsen a jövedelmemmel kapcsolatban, és segítségre van szükségem ahhoz, hogy megtanuljak uralkodni magamon, és útmutatásra, hogy megtanuljak adni. Köszönöm, Uram, hogy vezetsz engem az életnek ezen a gyakran zavaros területén.

Példabeszédek 28 : 27

Nem fog szűkölködni az, aki ad a szegénynek, de aki elfordítja tőle tekintetét, azt sok átok éri.