A vasárnapi nap isteni üzenete – Isten úgy szeret téged, ahogy vagy

A vasárnapi nap isteni üzenete

Isten úgy szeret téged, ahogy vagy

Kép: indiamart

Isten, ahogyan különböző virágokat teremtett nekünk, hogy különböző színekben és illatokban gyönyörködhessünk, úgy teremtett mindannyiunkat egyedi és kivételes módon. Minden részed Isten leleményességének és szeretetének bizonyítéka: valójában kifejezetten azért lettél megteremtve, hogy betöltsd életcélodat. Mindannyiunknak megvan a saját személyisége, saját érdeklődési köre és vágyai, és ez csodálatos. A titok az, hogy értékeljük saját egyéniségünket.

Bátorság kell ahhoz, hogy hitelesen önmagad légy. Ne hagyd magad befolyásolni mások gondolatai vagy szavai által, és ne tégy úgy, mintha más lennél, mint ami vagy. Ha kéritek Őt, Isten ezt a bátorságot fogja bennetek ápolni, mert azt akarja, hogy biztonságot találjatok benne, mások elismerésében.

Megpróbálhatunk Jézus képmásához igazodni jellemünk, értékeink és etikánk tekintetében, de nem vagyunk kötelesek a világban látott képekhez igazodni. Ha introvertált ember vagy, aki szeret könyveket olvasni és túrázni, akkor légy büszke arra, hogy olyan lélek vagy, aki szereti az otthon csendjét, az olvasást és a természetet. Ha szabad lélek vagy, és nehezen tudsz tíz percig mozdulatlanul ülni, akkor büszkén mutasd meg a világnak ezt a lelkedet.

Isten összehasonlíthatatlan módon tervezett téged, és már megtervezte az utadat. Fogadd el és szeresd az Istenben való egyediségedet, és bátran mutasd meg magad a világban, úgy, ahogy vagy. Egyenként és együtt mindannyian az isteni fény országának különálló gyermekeiként ragyoghatunk.

Szép napot, hölgyeim,

Köszönöm, hogy segítesz nekem nemcsak elfogadni, hanem értékelni is magamat olyannak, amilyen vagyok, amilyennek kifejezetten Te teremtettél engem.

Mózes 1 : 31

És látta Isten mindazt, amit alkotott, hogy íme igen jó.