Április 12. isteni üzenet

Kép: pixabay

Jobban szereted az örömöt, mint a csüggedést

Természetes, hogy időnként szomorúnak érezzük magunkat, de ha a szomorúság tartósan fennáll, önsajnálatba, keserűségbe vagy depresszióba fordulhat. Hogyan kezeljük ezeket az érzelmeket, amikor felmerülnek?

Először is fontos, hogy őszinték legyünk önmagunkkal az érzelmeinkkel kapcsolatban. Nem szabad elfojtani őket, vagy vergődni bennük, hanem be kell ismernünk, hogy érezzük őket, és aztán mindent Istenre bízni. Tegyük érzelmeinket az Úr kezébe, mert egyedül Ő tudja, hogyan kell kezelni őket. Vannak, akik papírra vetik érzéseiket, majd összegyűrik vagy elégetik a papírt, hogy ezzel jelképezzék az érzelmektől való megszabadulást.

Ha elfogadod, hogy nem mindig alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd, gyorsabban kilábalsz a kétségbeesésből. Próbáld azt mondani. „Jól van, Istenem, nem úgy alakult, ahogy reméltem. Csalódott vagyok, de bízom benne, hogy ura vagy a helyzetnek. Tudom, hogy megszabadulhatok ezektől az érzésektől, és helyettük reményt és hitet adhatok.” Gyakran fogod látni, hogy Isten valami jobbat tartogat számodra.

Isten, egész lényed Teremtője segíthet legyőzni a negatív érzéseket, akár úgy is, hogy egy hozzáértő pszichoterapeutát állít az utadba. Ne hagyd, hogy a csüggedés, a boldogtalanság és a depresszió elnyomjon téged. Ne feledd, hogy Isten megígérte neked, hogy akkor is örömöt találsz benne, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan tervezted. Isten kiemel téged a csüggedésből és a boldogtalanságból, kedves olvasó, segít, hogy tanulj belőle, és negatív érzéseidet örömre fordítsd.


Megnyitom előtted a szívemet, hogy láthasd az érzelmeimet. Kérlek, segíts nekem, hogy azonosítsam azokat az érzéseket, amelyek elvonják a figyelmemet az örömmel és értelemmel teli élettől. Nem akarok többé az árnyékban maradni, hanem életemet a te fényed felé irányítani.

Mert haragja csak egy pillanatig tart, jósága azonban az egész életen át. Ha este sírás látogat is meg, reggel visszatér az öröm.

További cikkek

Isten üzenete mára Bika

Isten üzenete mára: Bika április 21.–május 21. Üdvözöllek, kedves Bika! Az Istenek üzenete ma hozzád érkezik, hiszen a bolygók és a csillagok útmutatást adnak neked. ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Ikrek

Isten üzenete mára Ikrek május 22.–június 21. Tisztelt Ikrek! Ma Isten sajátos üzenetet küld számotokra, hogy erőt adjon és irányt mutasson az életetekben. Ez a ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Rák

Isten üzenete mára Rák június 22.–július 22. 2024. július 16. Üdvözöllek, drága Rák! Ahogy átívelünk a nyár közepén és elmerülünk a Rák napjainak energiájában, Isten ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Oroszlán

Isten üzenete mára Oroszlán július 23.–augusztus 23. Szeretettel üdvözöllek, kedves Oroszlán szülött! Ma az Univerzum jelei különösen fontos üzeneteket hoznak számodra. Az asztrológia és a ...
Elolvasom
Scroll to Top