MINDEN NAP BÉKÉBEN ÉLNI

Ahhoz, hogy képesek legyünk meghallani az angyalok hangját, hogy békében élhessünk, békében kell élni. Békében élni mindenekelőtt azt jelenti, hogy megérted, hogy az életed az, ami most történik veled. Most, ebben a lélegzetvételben lehetőségetek van arra, hogy meghalljátok, amit csak hallani akartok.

Ennek semmi köze a külső körülményekhez. Emberi lényekként könnyebb szeretetet, békét és nyugalmat éreznünk, ha a körülöttünk lévő körülmények olyanok, amilyennek mi szeretnénk. Ha azonban megtaláljátok ezeket az érzéseket magatokban, és felszínre hozzátok őket, akkor az életetek meg fog változni.

Ha csendet keresel magad körül, ülj le, lélegezz, és próbáld megtalálni a békét, ami benned lakozik. Amikor megértitek, hogy örökkévalóak vagytok, és hogy nem számít, mi történik körülöttetek, akkor békében lesztek.

Kép: tadiello

A Mennyország most gondoskodik rólad. Az angyalok vigyáznak rád, és boldognak szeretnének látni téged. Emlékeztetnek minket arra, hogy amit a Földön élünk és tapasztalunk, az csak átmeneti. Dőlj hátra, lélegezz és érezd a békét, tudva, hogy örök lelked a szeretet folyamatos állapotában él.

Ugyanez vonatkozik az igaz szerelemre vagy a bőségre is. Isten szeret téged, az angyalok szeretnek, maga az élet szeret téged. Ülhetsz csendben, és érezheted, hogy Isten mérhetetlen és bőséges szeretete növekszik benned.

Érzitek most a szeretet bőségét, ami nektek adatott? Látod a csodát tested minden egyes sejtjében? Élvezzétek ezt a fajta bőséget, amelynek semmi köze a pénzhez. Ismerjétek fel a hihetetlen szeretetet, ami körülöttetek van.

Az élet nem mindig olyan, amilyennek szeretné. Lehet, hogy megtapasztalja a betegséget, egy szerettének elvesztését, lehet, hogy zavarodottnak és szomorúnak érzi magát. Ezek csak földi tapasztalatok és átmeneti tanulságok. Fordítsd el a figyelmedet azokról a dolgokról, amiket nem akarsz, és helyette összpontosíts arra, ami már benned van. Így bármi történjék is veled, mindig érezni fogod Isten és az angyalok szeretetét, és napról napra békében fogsz élni.

A fény és a szeretet angyali ölelése:

ihoroszkop.hu

További cikkek

Isten üzenete mára Rák

Isten üzenete mára Rák június 22.–július 22. 2024. július 16. Üdvözöllek, drága Rák! Ahogy átívelünk a nyár közepén és elmerülünk a Rák napjainak energiájában, Isten ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Oroszlán

Isten üzenete mára Oroszlán július 23.–augusztus 23. Szeretettel üdvözöllek, kedves Oroszlán szülött! Ma az Univerzum jelei különösen fontos üzeneteket hoznak számodra. Az asztrológia és a ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Szűz

A Szűz csillagjegyűeknek Isten üzenete mára: megkönnyebbülés és kitűnőség vár rátok. Az Univerzum ma rávilágít az erőfeszítéseitek gyümölcsözőségére, és rádöbbent arra, hogy milyen kiváló munkát ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Mérleg

Isten üzenete mára Mérleg szeptember 23.–október 23. Kedves Mérleg, a csillagok koszorúja ma ragyogásra ébredt, és Isten saját szavait hozta el hozzád. Ne feledd, hogy ...
Elolvasom
Scroll to Top