SZEMÉLYES ÉS SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS

Készen állsz arra, hogy felfedezd a belső világodat? Készen álltok arra, hogy igazán és bensőségesen megismerjétek magatokat? Tudatában vagy annak, hogy az élet más, mint amilyennek látszik? Ismered-e igazán a belső énedet?

Ha tudatában vagy annak, hogy életed számos helyzete felett gyakorolhatod az irányítást, és hajlandó vagy megérteni, hogy sokkal több vagy annál, mint amit teszel vagy amid van, akkor készen állsz arra, hogy elindulj a személyes és spirituális növekedés útján.

A Fény Lényei sok tanácsot tudnak adni nekünk, hogy miként fedezhetjük fel a spiritualitásunkat. Nagyon gyakran az intuíciónkat és az ösztöneinket követve vagyunk képesek követni az angyali útmutatást, és a helyes útra lépni.

Az angyalok arra ösztönöznek, hogy gyakrabban cselekedjünk a szívünkre hallgatva. Folyamatosan arra hívnak minket, hogy folytassuk életünk útját, ha odafigyelünk arra, amit a belső hangunk mond.

Metatron arkangyalok és Szandalfon segíthetnek nekünk a spirituális utunkon. Csak annyit kell tennünk, hogy felhívjuk őket egy imával, vagy felírjuk kéréseinket egy papírra. Jeremiel arkangyal segíthet nekünk megerősíteni pszichikai képességeinket. Az angyali segítség nem áll meg itt.

Ahhoz, hogy sikeresen elinduljunk a személyes és spirituális fejlődés útján, nem elég csak az intuíciót követni, hanem fontos, hogy valóban megismerjük belső világunkat. Sokan közülünk egyáltalán nem ismerik önmagukat belülről, és önmagunkat mások vagy a megélt helyzetek függvényének tekintik.

Az angyalok nagyon jól ismerik a belső világunkat, és tudják, kik vagyunk valójában. Mindazonáltal nem ítélkeznek vagy bírálnak minket. Az angyalok azért szeretnek minket, akik ebben a pillanatban vagyunk. Szeretnek minket minden erősségünkkel és hibánkkal együtt. Pontosan úgy szeretnek minket, ahogy vagyunk, most és mindörökké.

Ezért kérdezem: el tudod mondani ugyanezt? El tudjátok mondani, hogy pontosan úgy szeretitek magatokat, ahogy vagytok?

Igazán szeretni önmagunkat és mélyen megismerni önmagunkat: ezek a létezés legnagyobb kihívásai, és ezek a kiindulópontjai annak, hogy elinduljunk a személyes és spirituális növekedés útján.

Mit gondolsz? Eljött az idő, hogy ti is szeressétek magatokat és megismerjétek magatokat belülről?

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

 

Villanyszerelés Budapest és Pest megye egész területén a nap 24 órájában | Villanyszerélő Budapest

További cikkek

Pénz horoszkóp Szűz

A Pénz horoszkóp Szűz jegyében állók számára, akik augusztus 24. és szeptember 22. között születtek, izgalmas és termékeny időszak következik a pénzügyi életben. Az aktuális ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Mérleg

Kedves Mérleg, örömmel tájékoztatunk a június hónap pénzügyi kilátásairól a Pénz horoszkópban! Általában ismert, hogy a Mérleg jegy szülöttei diplomáciai és igazságérzettel rendelkező személyek, akik ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Skorpió

Pénz horoszkóp Skorpió október 24.–november 22. Üdvözöllek, Skorpió! A mai napon megosztok veled néhány elemzést a pénzügyi helyzetedről és azt, hogy mire számíthatsz a közeljövőben. ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Nyilas

Üdvözöllek a pénz horoszkópban, Nyilas! Először is, nézzük meg, hogy milyen hatással lesz a bolygók állása a pénzügyi helyzetedre a mai napon, 2024. június 24-én. ...
Elolvasom
Scroll to Top