A csütörtöki nap isteni üzenete – Légy tanúja a fénynek

A csütörtöki nap isteni üzenete

Légy tanúja a fénynek

Kép: pixabay

A légi kötelékekben egy repülőgép a csoporton kívül helyezkedik el, hogy vezesse és védje a vezetőt. Ennek a repülőgépnek a pilótája, akit „szárnysegédnek” neveznek, az alakzat második pilótája, és mindenben segíti a vezetőjét. Amikor az utat készítették elő neki, néhányan azon tűnődtek, vajon ő-e a Messiás, akit megjövendöltek. János mindig azt válaszolta, hogy ő nem az, és hogy az ő feladata csak az volt, hogy Jézus eljövetelét hirdesse: „Utánam jön valaki, aki nagyobb nálam, mert ő már előttem is létezett” (János 1:15). János tanúja volt Isten szeretetének. Őt „Isten szeretetének tanújaként” küldték. Őt „a világosság tanújaként küldték, hogy minden ember, aki őt hallja, higgyen a világosságban” (János 1:7). Ő egy olyan ember volt, akit még Jézus eljövetele előtt küldtek; nagyon komolyan vette a felelősségét. Jánoshoz hasonlóan mi is tanúságot tehetünk Jézus jelenlétéről.

Kedves olvasó, ha elkötelezed magad amellett, hogy Istent választod, és tanúja leszel az ő szeretetének, akkor te is előkészíted az utat mások számára, hogy megismerjék a fényt.

Engedd, hogy fényed ragyogjon rajtam és bennem, hogy olyan legyek, mint egy világítótorony, amely segít másoknak megtalálni téged.

János 1 : 8

„Nem ő volt a világosság, hanem a világosságról kellett tanúságot tennie.”