A vasárnapi nap isteni üzenete – Ne engedj a keserűségnek

A vasárnapi nap isteni üzenete

Ne engedj a keserűségnek

Ma láthatjuk, mi történhet, ha magunkkal hurcoljuk a keserűség „ballasztját”, vagy bizonyos érzelmeket mélyen a tudatalattinkba temetünk: gyakran megpróbáljuk elfojtani vagy megfojtani a fájdalmas érzelmeket olyan mechanizmusokkal, mint a függőségek. Az elfojtott érzelmek a földbe temetett mérgező hulladékok: ahogy a veszélyes anyagokból származó csurgalékvíz megmérgezheti a környező területet, az elfojtott érzelmek a pszichés jólétet veszélyeztetik. Nem kell szégyellni, mert mindenkivel előfordul, de ahhoz, hogy jobban érezd magad, el kell ismerned.

Ha magadba temeted az érzelmeidet, egy bizonyos ponton felrobbansz, és az életed tele lesz keserűséggel. Előbb vagy utóbb az érzelmek újra felszínre törnek depresszió, düh, hangulatingadozás, függőségek, betegségek és harag formájában. Az igazság az, hogy a keserűség megfosztja az embert a békétől és a szabadságtól. De hogyan kezeljük ezeket az érzelmeket? Lehet, hogy nehezen tudsz megbocsátani azoknak, akik megbántottak, de szerencsére a megbocsátás nem a másik emberről szól. A megbocsátás felszabadít, és lehetővé teszi, hogy továbblépj és Jézus örömében élj: Ha ragaszkodsz a fájdalomhoz, amit mások okoztak neked, te vagy az, aki szenved.

Kedves olvasó, Isten azt akarja, hogy a megbocsátásban járj. Azt akarja, hogy fogd a sérelmeket, és bízd rá őket, abban a bizonyosságban, hogy Ő gondoskodik róluk, és mélyen legbelül meggyógyít: Ez a gyógyulás segít, hogy tisztán és szabadon ébredj: Itt van, kedves olvasó, az én imám érted.

Szép napot, hölgyeim

Belefáradtam, hogy a múlt haragját és szomorúságát magammal cipeljem, de szükségem van a segítségedre, hogy végleg megszabaduljak tőle. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy folyamatos út, de könnyebb lesz, ha mellettem vagytok, támogatva és bátorítva engem.

Efezus 4 : 31

Minden keserűség, indulat, harag, kiabálás és istenkáromlás legyen távol tőletek minden gonoszsággal együtt.